Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak ,,wylać" wodę z płuc?

MrMarcinMarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj byłem ok. 5godz. na basenie, praktycznie nie wychodziłem na plaże, pływałem, skakałem itp. Teraz mam w chuj dużo wody w płucach, jak się tego pozbyć?

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

@tak na serio wode sie spuszcza z płuc poprzez wbicie w plecy "rury" [ takiej dużej grubej strzykawki] w szpitalu pomiędzy żebra

gdy ma sie wode w płucach nie możesz oddychać (dusisz się? logiczne) jakbyś miał wode w płucach nie zdążyłbyś tego nawet napisać.

ps. poziom niektórych inteligencji mnie rozwala na tym forum :D

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

Z tego co wiem wody w płucach nie dostaję się od pływania itd. tylko to jest choroba i tam się po prostu zbiera woda z organizmu czy coś.. Żeby "wylać" wodę z płuc trzeba iść do lekarza i tam jest specjalny zabieg. Od pływania to ty możesz mieć wodę co najwyżej w brzuchu, jak się napiłeś, a nie w płucach :)

/tak jak up, woda w płucach to jest nazwa tej choroby/dolegliwości, po prostu w pęcherzykach płucnych zbiera się woda, ale nie przez jamę ustną.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Jak byś miła wodę w płucach to byś tego tematu nie napisał..... Byś się krztusił... Jak chcesz sprawdzić to weź głowę pod kran odkręć i wciągnij powietrze :) Zobaczysz efekt.. :)

@edit: Ustań na renkach xD

@edit heheh jak widać wszyscy myśleli tak jak ja :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

no nie śmiać się z chłopaka bo zaraz napisze że ta woda jednak w mózgu się ostała po basenie :D

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...