Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]multihack 1.8.5 metin2mod.tk

degel123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ściągnąłem ze strony metin2mod.tk multihacka i to co sciiagnalem wypakowalem do folderu z metinem . Pozniej gdy wlaczam metina to wyskakuje ten hack i mam do wyboru emergency albo normal . Gdy daje normal pisze fail i mi nie dziala a gdy emergency tez nie dziala ;/ co mam zrobic ??

Opublikowano

Procesy ---> pozamykajcie nie potrzebne procesy..

ewentualnie powyłączajcie antywirusy na czas gry.

Opublikowano

ja mam to samo, tylko po tym FAIL wchodze włączam sobie speed hack i pychodzi next bład klikam kontynułuj właczam pick up i wywala z gry. Co zrobić?

Opublikowano

XP mam właśnie od nowa wsz zrobiłem i pozamykałem ..jak narazie pokazało komunikat Fail.. ale jeszcze działa...tylko że bot nie chce się włączyć i wyskakuje błąd:

Wystąpił nieobsługiwany wyjątek w aplikacji. Odwołanie do obiektu nie zostało ustawione na wystąpienie obiektu.

Pod spodem dostępna lista szczegółów, klikam kontynuuj i zaznacza się start bota ale postać stoi w miejscu..tak samo pod 6 nie działają peleryny..

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...