Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Jaki najlepszy wedlug was ?

Sylied

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam Chempiona od 6300 - 4800 jakie WEDLUG WAS sa najlepsze w tych cenach ? (max 3) [bardzo malo wazne jest to ze lubie chempiony z fajnym combo typu leblanc ale ją juz mam]

2.png

Posiadam:
Nocturne, Leblanc, Fiddlestick, Pante, Trynda, Mundo, Teemo RP

Zależy mi na:
postaci od 6300-4800 jaka jest wedlug was najlepsza postac w tych cenach ?

Preferuję:
Fajne combo

Opublikowano

ta gra jest fajna , bo postacie sa odpowiednio zbalansowane - wszystko zalezy od twojego skilla. Osobiscie polecam irelie bądź fiorę.

Opublikowano

Skoro preferujesz Combo...

To polecam Ci Leblanc. Mocny DMG, niezly haras, snare-slow, clon(passiv przy odpowiednim %hp), coś al'a flash, z możliwością powrotu.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Skoro preferujesz Combo...

To polecam Ci Leblanc. Mocny DMG, niezly haras, snare-slow, clon(passiv przy odpowiednim %hp), coś al'a flash, z możliwością powrotu.

Naucz sie czytac.

Polecam ci Fizza jest teraz w rotacji zajebiscie sie nim gra ma chyba jedno z najlepszych Ulti w grze

jego Q goni przeciwnika E ucieka (mozesz skakac przez sciany) a jego W to juz kosmos dziala jak podpalenie.

Jezeli masz przed soba 5 przeciwnikow z polowa HP to jedziesz ich na combo i masz pentakille.

Opublikowano

Polecam Ci kennena. haras z q , combo chyba kazdy wie jakie ma . postac ap

VeyPl.png

Jeśli pomogłem, daj tego like

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...