Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Polski Gunz?

PLpolakPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

exp byle jaki

nie ważny jest lv

np gościu ma 99 lv a pro koks może go zjechać nawet z 1 lv

serwer polski mógłby być ale i tak pewnie taki nie powstanie :D

784091427630431250239.png
:D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Było by fajnie jak by serwer ruszył, zresztą możesz najpierw na hamachi zrobić testowo, jak by by się ludziom spodobało to na pewno i sponsor by się znalazł :D

7yglGoJ.png

Opublikowano

Było by fajnie, ale z serwerem według mnie jest bardzo dużo roboty by zrobić dobry serwer na przykład anti cheat, głupi asm, no lead nie jest chyba do pobrania.A jak by komuś zachciało się bawić w pro12-letniegohakera który bedzie ddosował serwer. ;p Ale jeśli powstanie było by super jak by używał clienta 1.5 i był taki jak quality gunz <3

Opublikowano

Nowy zrzut ekranu:

PS: Zdjęcie nie wyraźne... W grzewygląda to sto razy lepiej.

gunz002s.jpg

Mam pytanie co wy na forum tymczasowe o Poland Gunzie?? myślę o starcie za miesiąc

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Forum można zrobić aby nie zaśmiecać tutaj. Widać że pracujesz pełną parą, im ruszy szybciej tym lepiej i zawsze ktoś może dopomóc.

7yglGoJ.png

Opublikowano

Świetnie to wygląda na 100% zagram...

Co myślisz o płatnej rejestracji? Nie mówie tu o dużych pieniądzach (3-5zl) .

Wielu z moich przyjaciół stało się moimi wrogami, wielu nieprzyjaciół zaprzyjaźniło się ze mną, ale obojętni pozostali mi wierni.

Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie.

Walcząc możesz wygrać , nie walcząc juz przegrałeś

84564230168514981164.png

Opublikowano

jest on juz zrobiony? (jak tak to jak sie zarejestrowac i jak sciagnac?)

6JuGEp.png

Posty: 50+,100+,150+,200+,250+,500-,1000-,....

Opublikowano

Jeszcze nie na forum pisze, że beta 1 Sierpnia tylko będzie trzeba mieć hamachi... A póź niej ma być dedyk :D

Wielu z moich przyjaciół stało się moimi wrogami, wielu nieprzyjaciół zaprzyjaźniło się ze mną, ale obojętni pozostali mi wierni.

Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie.

Walcząc możesz wygrać , nie walcząc juz przegrałeś

84564230168514981164.png

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Zapowiada się ciekawie, aż pobiorę i obczaję serwerek, bo Global mi się znudził ;).

lajonel.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...