Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Airo 10 ku do G :)

Quori

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wygląda to na questa, więc szału nie ma - brak informacji na czacie ;) Swoją drogą GZ jego odpalenia bo mi się pierdolił cały czas ten quest ;) Zagram z czystej ciekawości ;]

57199140501148694665.png

Opublikowano

wygląda to na questa, więc szału nie ma - brak informacji na czacie ;) Swoją drogą GZ jego odpalenia bo mi się pierdolił cały czas ten quest ;) Zagram z czystej ciekawości ;]

Brak info na czacie z powodu ukrytego czatu i prac nad locale_string. :) Robione dif'em.

Mnie tylko dziwi czemu z M1 ~> M2 zabrało Ci zwój : D

P.S. Filmik fajny :D

Zabrało bo testowałem wcześniej czy wszystko jest ok. :)

Opublikowano

Ta zawsze nim byłem. ^^ Planowany start 31 sierpnia, ale na razie nie jest to potwierdzona informacja. :)

Opublikowano

Moim zdaniem nie opłaca mi się odpalać serwera na wakacje. Tak każdy sobie wróci z wakacji nie będzie miał co robić w roku szkolnym to sobie pogra. :)

Opublikowano

Moim zdaniem lepiej teraz. Wracasz do domu o 23/24 i nie masz co robić, a tak to byś sobie dropił kamole z red lesie na Airo :D Ja od przyszłego roku za bardzo nie będę miał czasu na grę, w tygodniu praktycznie wgl. bo nauka będzie ;x

A może zrobisz ankietę na ten temat w dziale dyskusje ?

Opublikowano

Moim zdaniem lepiej teraz. Wracasz do domu o 23/24 i nie masz co robić, a tak to byś sobie dropił kamole z red lesie na Airo :D Ja od przyszłego roku za bardzo nie będę miał czasu na grę, w tygodniu praktycznie wgl. bo nauka będzie ;x

A może zrobisz ankietę na ten temat w dziale dyskusje ?

I tak nie wystartuje teraz bo nie będę robił serwera w 2 tyg. tak to sobie mogą robić kozaczki, które potem myślą, że serwer jest cacy, a tak naprawdę bug na bugu bugiem pogania. ^^

Opublikowano

Identycznie zrobione te bony ma Pesoil i powiem Ci że to chujowo wygląda. :< Ja mam zrobiony klawisz w ekwipunku (tak jak ten magazyn) który otwiera okienko z tymi bonami. O wiele estetyczniej to wygląda.

A co do ksiąg, to gratuluję :*

~Endymion

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

Kiedy start ? ;d

Najprawdopodobniej 31 sierpnia.

Identycznie zrobione te bony ma Pesoil i powiem Ci że to chujowo wygląda. :< Ja mam zrobiony klawisz w ekwipunku (tak jak ten magazyn) który otwiera okienko z tymi bonami. O wiele estetyczniej to wygląda.

A co do ksiąg, to gratuluję :*

~Endymion

Mógłbym przerobić to na coś tego typu jak Ty masz zrobione, ale szkoda mi czasu na zabawę z tym i dokładne wymierzanie. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...