Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytania] Czy zagrałbyś w nową gre o koszykówce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy zagrałbyś w nową grę o koszykówce ?

Gra polegała by na tym abyś pokierował karierą koszykarza na początku byłbyś amatorem ale po czasie byłbyś o dużo lepszy.

Czyli gra coś jak np FT tylko o koszykówce i mniej rozbudowana .

Proszę pisać w komentarzach kto by zagrał

Opublikowano

Nie porzuciłem Farmero ale będę robił koledze grę coś do koszykówki podobną ;) Farmero nie porzucę dalej nad nim pracuję ale ten kolega mi da trochę kaski za tą grę która włożę w Farmero np domenka ;)

Opublikowano

Ja Ci radzę trzymaj sie jednego projektu :) Bo jak pare naraz będziesz robił to nie będziesz skupiony i dłużej Ci to wszystko zajmie czasu itp.

WymianaSMS.pl - wymień smsy na kupony paysafecard, steam lub doładowania telefoniczne!

Opublikowano

@DoDomeno

On może robić nawet gre o striptizerkach , problem tkwi w tym żeby doprowadził silnik do użytku i był w miare rozbudowany. No i gra oczywiście wtedy by mogła wypalić bo z samego gadania ,,Zrobię grę o siatkówce i będzie w niej chodziło o to żeby być najlepszym" nic nie da. Musi się ona mocno wyróżniać spośród gier.

Taka prawda , że rynek jest teraz zawalony grami każdego rodzaju i trudno się przebić. Trzeba być naprawdę oryginalnym bo w internecie jest już dużo syfu typu vallheru i nikogo nie podnieca taka gra jak pare lat temu ;)

WymianaSMS.pl - wymień smsy na kupony paysafecard, steam lub doładowania telefoniczne!

Opublikowano

@kamvader ja się trzymam gry Farmero :) tylko kolega chce mi dać trochę kaski jak mu zrobię grę jakaś sportową więc zrobiłem ten temat kto by zagrał jak będzie trochę chętnych to mu o koszu zrobię . Mam silnik Volley Game przerobię go na kosza silnik meczowy dodam i to mam parę dni pracy dziennie 1-2 h a resztę czasu na Farmero przeznaczam

Opublikowano

Tak trzymaj ;) Tylko pamiętaj żeby się nie zasiedzieć przy jakimś bo się z terminami niewyrobisz , jeśli je masz :D

Opublikowano

spokojnie ;D stary ja przerobie dawne volley na kosza mi mu to zrzucę na pendrive i mu do chatki zajdę zrzucę zainstaluje wgram i tyle :) to chwila roboty a ta kaską np na domenkę się przyda

Opublikowano

Coż mogę powiedzieć jak skończysz te wszystkie projekty zapraszam na moje forum i Perfecta ;) Niedługo wypuszczamy silnik.

Opublikowano

Dam Ci rebus żebym bana nie wyłapał :P

Dziesięć po angielsku = ? Słowo , które wyszło połącz z ,,ebris.pl"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...