Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Serwer w 100% wolny od cheatów. Survival/Wojny Gildii. Dynamika rozgrywki. Skiny dla non-premium.

Barlots

Otwarcie Serwera  

43 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy we?miesz udzia? w otwarciu?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam wielką przyjemność zapowiedzieć wam powstający serwer
Survival/WojnyGildii
.

+> Czemu mam tu grać, skoro są setki podobnych?

Odpowiedz jest prosta - jest to jedyny taki serwer, który jest w 100% wolny od cheatów i włamań. Autoryzowanie przebiega przez minecraft.net nawet, gdy nie masz premium! Koniec z włamaniami na konta, czy nieustanną walką z wszechobecnymi multikontami i cheaterami. Tutaj survival to survival, a nie wojna miedzy różnymi paczkami cheatów!

+> Najważniejsze, a zarazem najciekawsze aspekty rozgrywki:

• Niszczenie wrogich terenów tylko w godzinach 15-23, aby każdy z was mógł spać spokojnie
  • Własny launcher.
  • Rozwalanie murów możliwe poprzez TnT, które zdobyć można wykonując rozmaite zadania.
  • Brak obsydianu zapewnia dynamiczność rozgrywki !
  • Bloki dodane dzieki modyfikacji klienta.
  • ... i to nie wszystko co zaoferujemy!

Już wkrótce ...

Opublikowano

nie da sie wykonać autoryzacji przez minecraft.net, znam pare takich serwerów niby miałem mieć konto na minecraft.net, zrobiłem swojego lauchera odpalam a tu co? serwer sie uruchomił bez minecraft.net...

Lubisz mnie? JA CB TEŻ :P DAM mi plusa to też ci go dam :P

^^^^^^^^^^^^^^

Opublikowano

@

tylko, jeżeli wyrazimy na to zgodę (co jest całkiem możliwe)

@

Powiem tak - dla chcącego nic trudnego! Tutaj to bedzie działało w 100% :) Jak nie wierzysz to poczekaj, a sam sie przekonasz.

Opublikowano

Miner - nie, to nie bedzie takie proste :)

bedzie bardzo proste ;P masz zamek 10x10[moze byc 20x20 ;P] na nim na claima ;P i polejesz go lava :P albo woda albo mozna pod woda sie pobudowac ;P albo w endzie ;P

Opublikowano

Dla waszej informacji - u nas na serwerze, gdy zalejesz lave woda powstaje cobbl a nie obsidian. Czyli wasze plany na nic :D

Opublikowano

Takie pytanie jezeli mury mozna niszczyc tylko za pomoca tnt to jezeli obleje je woda to nic nie zniszcza jeżeli sie myle, popraw mnie.

Opublikowano

zagram z kolegami ino muszę dużo tnt na start :D:D

1356269146-U673085.png

Coming: Nieregulaminowa sygna. Max 200px.

Napiszę tylko jedno niech admin ogarnie innych modów tego forum ;)

REFRESH :D

Opublikowano

Takie pytanie jezeli mury mozna niszczyc tylko za pomoca tnt to jezeli obleje je woda to nic nie zniszcza jeżeli sie myle, popraw mnie.

YyY blad trzeba polac lava a nie woda bo jak polejesz woda to firecharge zniszczy ;P

Szukam sojusza do tego serwera ;P ale jakiegos dobrego sojusza jak chcesz napisz na pw ;P moj nick w grze Kruciak11 a gildia GoSports :P

Opublikowano

Tak, ale to ze nie mozesz zainstalowac cheatów, jest znacznie lepszym rozwiazaniem niz ciągla walka z nimi, wywołująca niepotrzebne obciażenie. Poza tym dzieki temu, nie ma komendy /login na serwerze, włamań na konta, a także podszywek.

Opublikowano

Czyli rozumiem, że nie trzeba mieć oryginalnego mc żeby zagrać?

A my a my a my

Dziś chcemy tylko

Znaleźć się w tym co o nas myślą

Opublikowano

Tak, ale to ze nie mozesz zainstalowac cheatów, jest znacznie lepszym rozwiazaniem niz ciągla walka z nimi, wywołująca niepotrzebne obciażenie. Poza tym dzieki temu, nie ma komendy /login na serwerze, włamań na konta, a także podszywek.

oke ale dasz Anty xray Anti Cheat plugin Xautch i zaden fajny hack nie dziala ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...