Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugestia]Crossfire Glitches

mucka12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Daje propozycje aby w dziale crossfire zrobić poddział glitche ponieważ jest ich dużo w tej grze.

nieregulaminowa sygna

Gość patrykkos
Opublikowano

Myślę, że subforum o nazwie "Glitche" się przyda. Tak jak @up napisał jest ich masa w tej grze bo praktycznie w każdej aktualizacji dodaje się różne nowe mapy, na których ludzie wynajdują przeróżne bugi, itp.

Pozwolę sobie zagłosować na TAK.

@edit Teraz też zrozumiałem, że to za bardzo nie będzie miało sensu. Pochopna decyzja z mojej strony.

Tak jak 9Jarek9 uważam, że ludzie będą tam spamować i każdy glitch trzeba będzie cały czas sprawdzać. Na NIE.

Opublikowano

Jest już jeden temat z glitchami. Nie wiem czy potrzebne jest do tego nowe subforum. Byłoby troche w nim tematów, do każdego tematu byłoby po 20 komentarzy typu "fajny glitch", a w jednym temacie. Zrobiłby się spam w tym dziale. Trzeba by też było sprawdzać które glitche działają, ponieważ większość byłaby po jakimś czasie zaktualizowana.

Jestem na NIE

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Co za dużo to nie zdrowo. Jest temat z tym podpięty w s.f. poradniki i ma nawet jakąś popularność. To jest niepotrzebne.

Opublikowano

Osobiście przydałoby się mówie wam wiadomo by było który jest spatchowany a który można używać

nieregulaminowa sygna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...