Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RP

jarus376

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy są może jakieś hacki na RP ? bo jest tego bardzo dużo w necie ale nic nie działa z tego co patrzyłem , czy są jakieś których wy używacie lub znacie jakieś ?

z góry dzięki za odp :) mam nadzieję że coś się znajdzie ;)) POZDRAWIAM

Opublikowano

Nigdy nie rejestruj się na takie linki jak podał wyżej..

Ponieważ nabijasz mu refferale..

Referale to coś takiego że jak ktoś Ci wbij 10 lvl to masz tam nagrody np. za 10 poleconych 10 lvli jest 975 rp.

Nie istnieje coś takiego jak rp hacki..

Opublikowano

Nigdy nie rejestruj się na takie linki jak podał wyżej..

Ponieważ nabijasz mu refferale..

Referale to coś takiego że jak ktoś Ci wbij 10 lvl to masz tam nagrody np. za 10 poleconych 10 lvli jest 975 rp.

Nie istnieje coś takiego jak rp hacki..

chłopie mi to nic nie leci bo dawno mam do pełna (wszystkie postacie itp..) opracowałem ten link z kolegami i naprawde daje 4000rp po osiągnięciu 10lvla! macie jeszcze 7 dni, potem zaczne sprzedawać tego linka (jeśli chcesz troche zarobić na linku,skopiuj go jak najszybciej) pozdrawiam.
Opublikowano

Ta wiem ze referale mu nabija i mam w dupie jakies linki chce tylko hacka ;p

to masz : zrub nowe konto wbij 5lvl (dostaniesz 400rp) wydaj na sivir. zostanie ci 140rp napisz do supportu i dostaniesz 1400. ale lepiej zarejestrowac sie na moj link bo tam jest wszystko zrobione.
Opublikowano

to masz : zrub nowe konto wbij 5lvl (dostaniesz 400rp) wydaj na sivir. zostanie ci 140rp napisz do supportu i dostaniesz 1400. ale lepiej zarejestrowac sie na moj link bo tam jest wszystko zrobione.

Weź dzieciaku ogarnij, nie dość że robisz błędy w naszym ojczystym języku to jeszcze naciągasz ludzi na to aby zrobili ci refferale.

Zgłaszam post jako naruszenie regulaminu (podpunkt z ref-linkami).

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

nie pamiętam linka do filmiku na youtube, ale wiesz jak sie chyba pisze do supportu co niee? z supportem nie klamie popatrz na youtube!!!!
Opublikowano

Nie ma żadnych hacków na RP !!! To wszystko jest na serwerze więc musisz być so ogarem żeby shackować. Temat zamykam, bo robi się spam a hacków nadal nie ma.

he?

Opublikowano

Nie ma czegos takiego jak rp, ip hack.

Jedynie mozesz grac na lol'u PBE i tam dostajesz co tydzien 4k rp 10 k ip .:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...