Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Yogbox się tnie

Bronek41

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem mam zainstalowanego yogbox w minecraft i mam take lagi że grać się nieda nie wiem co mam zrobić mam taki sprzęt

system operacyjny: Windows 7

karta graficzna: GeForce GT440

ram: 3 gb

w OptiFine jest wszystko na najmiejsze i nadal się tnie

1372773027-U369116.png

Sygnatura by . Gentleman .

Opublikowano

Powyłączaj zbędne procesy podczas gry. Tyczy się to takich aplikacji jak: skype, gg, steam, przeglądarka internetowa itd.

tak btw. yogbox jest nafaszerowany modami, nawet mi on laguje, więc się troszkę nie zdziw że jednak te lagi będziesz miał.

Opublikowano

Z twojego opisu sprzętu nie bardzo mogę wywnioskować, jak dobry masz komputer. Ściągnij sobie GameBooster, uruchom program (jest darmowy) i odpal Minecrafta.

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Opublikowano

Witam mam taki problem mam zainstalowanego yogbox w minecraft i mam take lagi że grać się nieda nie wiem co mam zrobić mam taki sprzęt

system operacyjny: Windows 7

karta graficzna: GeForce GT440

ram: 3 gb

w OptiFine jest wszystko na najmiejsze i nadal się tnie

Masz tylko 3GB RAMU, YogBox to mechanizm modowy, ma więcej tego iż można sobie pomyśleć, jest bardziej skomplikowany niż cokolwiek. Każdemu zdażają się lagi, zrób to co koledzy każą, jeżeli na prawdę wgl niechciałbyś mieć lagów, to raczej 8GB Ram musiałbyś mieć ;)

OndteAw.png

Opublikowano

@up no ale słyszłem że koleś który mam 2 gb ram działa mu płynie małe lagi ma ale nie take jak ja <_<

@up2 GameBooster coś tam daje masz + :D

1372773027-U369116.png

Sygnatura by . Gentleman .

Opublikowano

Nie w samym Ramie tkwi problem. 3 GB mogą nawet być, jeśli procek ogarnia. Powiedz no, kolego, jaki masz procesor.

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...