Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Cannot get Version.txt

Sharrot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam : D Mam pewien problem dotyczący uruchamiania. Chodzi o to, że gdy uruchamiam gre to przypierwszym oksie wyswietla sie nibynormalnie, ale pisze "...version.txt...". Nie zdajecie sobie sprawy ile zadałem sobie trudu, żeby znaleźć jakikolwiek poradnik jak to rozwiązać, a gdy już znalazłem coś to nic z tego nie wychodziło :/ Pewnego razu znalazłem poradnik , który przedstawiał jak naprawiać wszystkie błędy gry. Nic z tego nie zrozumiałem. Może wy coś z tego zrozumiecie,o to tekst :

Jeśli otrzymasz Błąd "Cannot get Version.txt" to zwykle oznacza, że Launcher jest przez coś blokowany przed połączeniem z serwem. Numer 1, przyczyną tego problemu jest to, że każde zabezpieczenie lub oprogramowanie anti-virus`a zainstalowanego na naszym komputerze nie pozwala WarRock`owi połączyć się z internetem.

WRLauncher. exe

WRUpdater. exe

Warrock. exe

Aby to naprawić należy otworzyć program Anti-Virus`owy lub oprogramowanie zabezpieczające twój komputer, oraz zezwolić tym trzem programom na pełny dostęp do połączenia z Internete

Mam nadzieje, że wiecie o co w tym chodzi i powiecie mi tak to rozwiązać. Jeśli znacie inny sposób podajcie go.

PS:Robiłem reinstala i nic. Zresetowałem modem, bo czytałem, ze moze to być wina neta, ale jakoś wcześniej wszystko działało.Liczę na was i pozdrawiam : D

1357040469-U286162.png
Opublikowano

Wyłącz antyvirusa przy uruchamianiu WarRock'a możliwe, że blokuje on Ci jakieś pliki, oraz naciśnij Check Files, znajdujący się pod Game Start

Opublikowano

Antywirus zawsze był wyłanczany i zapora też.

1357040469-U286162.png
Opublikowano

#up

A może się mylisz ?

Jeżeli ktoś napisał to zdanie

przyczyną tego problemu jest to, że każde zabezpieczenie lub oprogramowanie anti-virus`a zainstalowanego na naszym komputerze nie pozwala WarRock`owi połączyć się z internetem.

To oznacza, że antyvirus Ci go blokuje. Nie ma innej opcji.

A robiłeś Check Files ?

Opublikowano

Zrobiłem tak jak gracz, który napisał 1 posta. Version.txt zniknęło, lecz gdy aktualizowała sie gra zacieła się wpewnym momencie i dalej nieszło :/

1357040469-U286162.png
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...