Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NFSW Trainer (28.06.2012)

CS011

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pod F10 kryje się zmiana samochodu. Za audi zmienilo mi na porsche tyle że nie mogę tego cofnąć :D Jak ktoś wie to proszę o poradę jak tego używać.

1384596242-U666099.png
Opublikowano

F1 Taranujesz wszystko

F2 Możesz wyjechać poza tor

F3 Przejezdzasz przez przeszkody jak by ich nie było

F4 Piąty lvl poszukiwań

F5 Sterowanie kamerą

F6 To samo

F7 Nieskończone powerupy

F8 Natychmiastowa gotowość

F9 Chyba omija ekran ładowania......

F10 Podmienia wszystkie twoje auta na Porsche 911 GT3 (Tylko jak czit jest włączony)

F11 Nie wiem :/

Opublikowano

jak by ktos nie wiedzial

klikajac F9 przed rozpoczeciem wyscigu powoduje to że rozpoczynamy jazde przed odliczeniem 3 sekund rozpoczynających wyścig.

A F11 nie mogę rozszyfrować do czego jest, jak ktoś odkryje to mam nadzieje że sie tu pochwali . :D

Intel Core i5 2500k 3,30 GHz , Kingston HyperX Grey Edition 8GB , Gigabyte GA-P67A-D3-B3 , GTX 550 1GB

NET : http://www.speedtest.net/my-result/4295787876

Opublikowano

Włącz Grę ... Zaloguj się ... I jak będzie wybór kierowcy DOPIERO możesz odpalić Trainer'a minimalizując samą Grę . Co do Porsche to ... Jak uda Ci się odpalić Trainer'a wtedy naciśnij f10 po czym wejdź do Kryjówki (klawisz "H") . Jeżeli zobaczysz Porsche (będzie w twoich kolorach) to Wyjdź z kryjówki . I jedziesz !

Ps. Zauważyłem że podczas gdy My "myślimy" że z wyglądu mamy Porsche ,Inni widza nasze "oryginalne" Auto . Podczas wyścigu zalecam używać rozwagi ,bo Jeżdżąc np RX-7 (max speed ok. 280-290) ,Już na starcie "bierzemy" inne modele Aut . Po prostu Inni gracze myślą ,że masz Speed Hack . Pozdrawiam !

Opublikowano

Skoro tydzień temu działał... Cóż...

Lubię to!

A teraz mały kącik humoru

:) Zapraszam :

yxdpso.jpg

rrwe.jpg

Opublikowano

Zajebiste :PP Tylko czy można przy u zyciu tego hacka nabijać sobie repe na ucieczkach stojać w miejscu ( tak jak na niektorych filmikach na YT) ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...