Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Minecraft 1.3 - Niewidoczna i najbardziej skuteczna pułapka w Minecrafcie

Mączka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepiej 30 kratek od nas by była krowa gdyż ona zaczyna się rusza do 32 kratek. Więc radzę zrobić tak jak mówiłem :)

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Internet jest moim źródłem wiedzy :D. Ten poradnik masz w opisie skąd wiem. ;D.

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

@up

Polecam słownik :D. Ogółem to nie ten temat do reklamowania problemu

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Witam Jestem MarioPL!

Szukam dobrego grafika , który by ze mną współpracował na moim koncie YouTube !

Mój skype WaraZabrze chętni pisać!

Zostań sławny:)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

@ref

1390144171-U592769.png

Opublikowano

500 widzów ? 1 fajnym poradnikiem zgapionym nad ,którym nic się nie napracowałeś chcesz 500 widzów? youtube powinno być przyjemnością a nie wyścig za widzami..To tyle Elo

Widzów trzeba sobie wypracować jak na razie sam od siebie nic nie pokazałeś ciekawego.

jeszcze chcesz dojść do pierwszego progu (1000widzów) od ,którego twoje konto dostanie małego kopa musisz myśleć nad swoimi pomysłami.. jeżeli nie potrafisz wymyślić mechanizmu czy budować map itp. rób let's play'e...

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...