Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Jaki samochód za 330k

Mr.Matiox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za taką kwotę można już kupić coś dobrego z T2. Polecam Mazdę RX-7 Battle Machine, jest to jeden z najlepszych wozów w klasie drugiej, kosztuje 300k, nie pamiętam dokładnie od jakiego LVL'a jest, ale na pewno blisko 20 LVL'a.

Jeszcze z T1 polecam VW Scirocco Zack, kosztuje 80k, najlepszy wóz z T1 za IGC obok Chevroleta Chevelle.

Opublikowano

Z T2 polecam Mazdę RX-7 Wersja battle machine jeśli wolisz wyścigi choć na pościgach też sie dobrze spisuje i Chevrolet El Camino SS on już jest tylko i wyłącznie na pościgi

Opublikowano

[quote name=WaLo :)' timestamp='1341067417' post='4787513]

Z T2 polecam Mazdę RX-7 Wersja battle machine jeśli wolisz wyścigi choć na pościgach też sie dobrze spisuje i Chevrolet El Camino SS on już jest tylko i wyłącznie na pościgi

Oj el camino jak sie potrafi nim jezdzic to jest dobrym konkurentem nawet dla przecietniakow z t3.

Opublikowano

Co do tego, że scirocco zack jest najlepszy z T1 za igc, to ja bym tu się kłócił

:D Już nie raz pokonałem go Nissanem Silvią, także T1 bierz silvie i części w niego, a T2 najlepszym wyborem za IGC będzie Mazda RX7 BM.

Opublikowano

Zdecydowanie mazda rx7 w wersji BatlleManchine.Dobrym wyborem jest również El Camino SS - bb osiągi i dobra sterowność,bardzo dobry na pościgi.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Ja poradzę Ci kupić Mazdę RX7 Battle Machine. Auto ma dobre osiągi i super sterowanie. Sprawdza się także w pościgach.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...