Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INNE] LINK DO GRY STAREGO KLIENTA !

Kupas512

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zobaczcie to !!

darkorbit.slivoide.com/spacemap.swf

Może wie ktoś jak sie tam zalogować ? :D

WojakPL

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to jest tak samo jak z tym linkiem do testa :P zwykly plik smf i tyle ( pokazuje ci ciagle 1 animacje w tym przypadku masz wczytywanie :D)

moze sie mylilem :D

Opublikowano

Gdy to zobaczyłem to aż mi sie stary klient przypomnial<3

@edit tak wgl myślałem ,że już nie mają silnika starego klienta ,a jednak jest ;D

Niech kurwa zrobią 1 serwer z OLD CLIENTEM

Zobaczcie co wgl tu jest !!

http://darkorbit.slivoide.com/

Można coś z tym zrobić?

a co to może być ?

http://darkorbit.slivoide.com/spacemap.fla

WojakPL

Opublikowano

@UP Oni raczej nie usunął od tak starego klienta.. On jest dużo warty więc nie mają powodu go usuwać:)

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Opublikowano

Da się może coś z Tym zrobić, bo z tego co widziałem na tej stronce są , all obrazki ze starego klienta, ktoś kto sie zna na robieniu gier może by dał rade coś z tego skleic;d

WojakPL

Opublikowano

@Up dobrą , ale nie za dobrą bo jak BP sie dowiedzialo to by już po grze było;p

jak po grze?

wystarczyłoby wprowadzić lekkie zabezpieczenia (kopiowanie danych systemowych) tak żeby BP nie mógł usunąć serwer

po prostu wszystko od nich skopiować - minimalnie zmienić kilka szczegółów żeby nie posądzili o prawa autorskie i luz :)

jakby zobaczyli , że ludzi im uciekają na starego klienta sami by otworzyli taki serwer :)

Opublikowano

Ewentualnie jedyną możliwością byłoby wzorować się na tym kodzie, ale wprowadzić kosmetyczne zmiany i własne grafiki, to wtedy mogłoby być git:)

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

jesli bysmy sie wzorowali na tym ( nie uzyli zadnego pliku ) to by wyszlo 1 wielkie gowno. umie ktos z was programowac ? action scrypt kots zna ? nie.

Opublikowano

dlaczego mi to kurwa nie działa??

ładuje się ale jak nacisnąłem połączenie to juz jest problem

i jak wypakować spacemap.fla

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

@up

Bo jesteś głupi(Bez obrazy to w żartach :P)... A tak na serio, to tylko plik ładujący mapę, nie ma tu żadnych innych plików które byłyby odpowiedzialne za działanie gry...

Opublikowano

Gdy to zobaczyłem to aż mi sie stary klient przypomnial<3

@edit tak wgl myślałem ,że już nie mają silnika starego klienta ,a jednak jest ;D

Niech kurwa zrobią 1 serwer z OLD CLIENTEM

Zobaczcie co wgl tu jest !!

http://darkorbit.slivoide.com/

Można coś z tym zrobić?

a co to może być ?

http://darkorbit.sli...om/spacemap.fla

To plik źródłowy ich klienta.

Do otworzenia w Adobe Flash Proffesionall

Opublikowano

To plik źródłowy ich klienta.

Do otworzenia w Adobe Flash Proffesionall

A da się coś z tym zrobić ?

Zeby latac i wgl...

WojakPL

Opublikowano

stary klient to poezja

jak tylko komuś uda się zrobić startego clienta, rzucam główną grę darkorbit, i się przenosze na starego

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

To nie jest oryginalny skrypt DarkOrbit.

Ktoś robi sobie starą wersję.

Ja do AS3 już raczej nie wracam.

Opublikowano

może zrobimy nasz prywatny server tylko dla mpc forum :) brakuje mi starej strony gry :rolleyes: i ta strona logowania stara :rolleyes: a za starym klientem ja bardzo bardzo tęsknie <3 chciał bym grać na nim do końca życia :D bo nowy laguje kiedyś może nie ale teraz ja na kubiki nie moge każdy gracz mnie ubije bo nie moge zaznaczyć :( stare statki były super <3 pamiętam te czasy ach latałem leonkiem 4 flaxy premka klan TGRW tygrys venus akademia <3 jak dostałem dofinansowanie 5 mil to aż spadłem z krzesła :D bo nie wiedziałem że tyle można mieć :D nie było skylaba

walka trwała długo nawet leonkiem prawie zawsze uciekałem :)

0572.jpg

Opublikowano

moze na innym forum cos wymysla ...

byle by ktoś wymyślił...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...