Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bug] Na kupony naprawcze

radzioro12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie macie uri na naprawę ? a boicie się że ktoś was ubije jak bedziecie zbierać urke na naprawe ? oto przedstawiam wam sposób na kupony na naprawę :)

Robienie mapy tutorial w nieskończoność za każdym razem dostajemy 5 kuponów na naprawę :)

1.Logujemy się na konto i wybieramy ten serwer na którym gramy, Nie wlączamy okna gry !!

2.Otwieramy nową karte w przeglądarce

3. W tej karcie wklejamy ten link

http://serwer.darkorbit.bigpoint.com/indexInternal.es?action=internalCompanyChoose

Słowo SERVER zamieniamy na skrót serwera np pl1,pl2 itd.

Powinno wyskoczyć okno w którym chce zeby wybrać firme,wybieramy którą bądz i tak nam NIE zmieni !! i powinno nas przerzucić na mape 0-1(tutorial) robimy co trzeba i lecimy do portu który się pokaże i dostaniemy kupony :) za 2,3,4,,,,,1000 razem nie będzie już alienów tylko od razu wrota co ułatwi zadanie :)

Uwaga:

1.Nie wlatywać z pełną ladownią

2.Oraz nie szaleś z tym :) bo historia bedzie za spamowana "Otrzymałeś kupony na naprawę (5)"

Liczę na lajki i miłego zbierania kuponów :P

b_560x95.png

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No bug serio zajebisty, ale i tak według mnie i tak ludzie tera zakładają konta z darkorbit.pl/comedy ,gdzie dostają premke na 6 miechów, więc mają free naprawę. Oczywiście masz like ode mnie <3

Opublikowano

bug się przydaje nawet jak ma się premium zawsze kupony się przydadzą np. na darmową naprawe dronów i jak się skończy premium to będziemy zabezpieczeni :rolleyes:

ps. dzięki wielkie za opisanie tego na forum leci like :)

ps. 2 za używanie bugów moge dostać bana ?

@Czarli003 jeśli ci nie działa to na pewno źle coś wpisujesz spróbuj tego kodu (gotowy na pl2) ;)

pl2.darkorbit.bigpoint.com/indexInternal.es?action=internalCompanyChoose

Opublikowano

A po jakim okresie czasu mogą mnie zbanowac czy odrazu po wykryciu leci ban ???

Pewnie od razu po wykryciu lecz ja już tyle bogów używałem że wątpie że złapią :)

b_560x95.png

Opublikowano

Kuchnia felek...

Loguje się do gry i otwieram nową karte wpisuje ten link i mnie wyrzuca do strony z logowaniem.. o co chodzi ??

Opublikowano

Szkoda tylko, że tym sposobem nie można zmienić firmy.

Nie traciłoby się poważania ;)

Ale like, że się podzieliłeś i przydatny ten trick.

Opublikowano

Hmm. Nie działa dlaczego ? Wybieram firmę wyskakuje czarne okienko no i nic się nie dzieje ;/

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Opublikowano

Jesteś bogiem stary kocham cie ! :D koniec z wydawaniem uri :D

michaeljacksonky.png

All sygnatures by Razor

Opublikowano

działa ;D

Siwy naucz się czytać pisze on żeby nie włączać start tylko zalogować się na stronie darkorbit

Zdejmijcie parę procent ;D

Opublikowano

Mnie robi ttak ze firme moge wybyrac a potem mne wrzuca na mape 0-1

To dobrze?

Tak dobrze przechodzisz tą mape i masz kupony :)

b_560x95.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...