Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dedykowany 24/7 [Factions] [Residence] [1.2.5] [Non Premium]

sinn78

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zapraszam na SerwerUMastera! Sa 2 mapy, gdzie mozna budowac swoje domki itd. Boicie sie ze Wam zniszcza

budowle?! Nie ma czego sie bac! Jest plugin "Residence", Przez taki plugin mozesz zabezpieczyc

swoje budowle/domki itd! Jedna Mapa "Tropical" 4 Wyspy. Tam tez mozna budowac.

ZAPRASZAM SERDECZNIE! Duzo pluginow, duzo atrakcji, duzo zabawy!

IP: s1.owncraft.pl:25037

Opublikowano

Nie polecam!

Admin bije na GameModzie.

Daje itemki VIP'om.

Częste zabijanie graczy kończy sie banem na SURVIVALU!WTF!

1365425281-U294119.png

Opublikowano

Nie opowiadaj kolega bzdur :) To co robiles na serverze, to sie w glowie nie miesci.. Udostepnic tu filmik co zrobiles z serverem (Lub co robiles?). Bedzie Ci pewnie lyso, Gracze nie mogli z Toba i Twoim kolega juz wytrzymac! Bedzie Ci pewnie lyso, ale jezeli inni chca, to sobie zobacza jaka jest prawda! A po drugie Kto kupi VIPA dostaje itemki/komendy/latajacy dywan, to nie gadaj bzdur! Po trzecie, nie banuje za zabijanie, zabijales to spoko.. Mnie to nie obchodzi, ale meczyles administracje zeby poszla z Toba pvp, a ja nie mam ochoty na takie cos, wiec sie wymardzales/wyzywales dostales bana na 2 godz. Po czwarte? Nie bijemy na gamemodzie. Koniec. Pozdrawiam serdecznie.

Opublikowano

Rumcajs12 bił mnie na GameModzie,Nie moja wina, że gracze maja po 11 lat i płaczą jak się ich zabija, kultura graczy na serwerze 0! OK za vipa masz 32 diax tak?Ale powiedz mi skąd oni maja po 5 staków bloków diaxowych?

A i dałes mi bana na IP!

1365425281-U294119.png

Opublikowano

Bana na ip dalem za co? Za wymadrzanie sie! Za wyzywanie! Psujesz tylko serwer, byl spokoj na serwerze, kulturka itp, poki Ty sie nie pojawiles ;O, a skad maja po 5 stakow diaxow? Nie wiem ;o Moze jakis Admin daje i nie wiem? Hmm.. Co tu poradzic, sie przylapie, sie wywali.. I cos Ci sie w glowi powywalalo.. Walnalem Ciebie z 4 razy na gamemodzie, bo wkurzasz graczy, a Ty afere robisz? I opinie psujesz? Idz pograj gdziie indziesz jak Ci nie pasuje.. Proste.. Jeszcze cos, chcesz moze filmiki jak byly eventy, konkursy itd? Jak gracze byli zadowoleni, cieszyli sie? Heh.. Ty sie pojawiles z kolega i koniec. LIPA.. Juz nikt do Was sily na serwerze nie ma.

Opublikowano

@Mati0s nie chcę się wtrącać ale ulegnij debilowi i nie kłóć się z nim :)

Nie wtracaj sie, bo nie wiesz o co chodzi, kolego :) Wejdz na serwer i gracze potwierdza, chociaz Hmm, Filmiki tez, bo nagrywam :)

Opublikowano

To po co mnie biłeś na gamemodzie?Przed chwilą pisałeś że na 2h ban -.-

Nie odbanuje, psujesz serwer, kropka? Tak.. Nie bedziesz rzadzil graczami na serwerze.. Heh, Sam pisales, ze masz 13 lat? To co tu duzo gadac O_o.. A walnalem Ciebie 5 razy na gm, bo wkurzales graczy, nie rozumiesz dzieciaku!? Nie dosc, ze jeszcze wyzywasz graczy, to jeszcze wyzywasz Administracje, to co robisz to sie w glowie nie miesci, nie chce mi sie z takim "Debilem" klocic, bo to przegiecie i to totalne

Jak tu jest jakis mod/admin niech zamknie temat, bo to co ten "Dzieciak" robi to przegiecie. Ja juz nie odpisuje, powodzenia :)

Opublikowano

Daj dowody, że wyzywam administracje!

Powtarzasz sie :>

Graczami nie rzadze, niby jak to robilem?

Czekam na film.

1365425281-U294119.png

Opublikowano

Grałem z mati0s na tym serwerze i moim zdaniem jeden z najgorszych serwerów na jakich grałem za zabicie kolegów Admina kolega został zabity przez komendę ok. 20 razy, a co zabiłem jakiegoś gracza to był płacz bo mam oddać itemy i po krótkiej chwili te osoby sie tp do mnie i chciały mnie zabijać jednak bezskutecznie :) lecz po krótkiej chwili pojawiał sie Admin i zaczał mnie bić a mial GM więc sorry :/ gracze którzy grają na tym serwie mają karygodny ortografię np. "morzerz" , lub mój ulubiony "mUj". Więc reasumując nie polecam serwa same dzieci na nim grają. Pozdrawiam GnRmaster :D

Opublikowano

Dubel:

http://www.mpcforum.pl/topic/659437-serwerumastera-factions-residence-125-non-premium/page__p__4750658#entry4750658

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...