Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jest coś takiego jak darmowe premium?

m399

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oj niestety nie, Tzn kiedyś było ale to kody do aktywowania na chyba 30dni premium, broń scoper n-tec5, i vegasa g20 premium.

Niestety już sie skończyło ;/

bez gif.

Opublikowano

był ostatnio . Wejdź na market --> Redeme Code --> i tam klikasz jeden z tych kodów i dajesz redeme a i jesli nie masz to widocznie złużyłeś .

P.S. Masz w Markecie też bronie na próbe jak chcesz to klikasz market weapons i obok niektorych bedziesz mial add to card i Try for free albo cos takiego i niektore bronie sa na pol godziny niektore na 1 h i jak masz prem to masz je na 3 h ;)

Mam nadzieje że pomogłem ;)

Opublikowano

był ostatnio . Wejdź na market --> Redeme Code --> i tam klikasz jeden z tych kodów i dajesz redeme a i jesli nie masz to widocznie złużyłeś .

P.S. Masz w Markecie też bronie na próbe jak chcesz to klikasz market weapons i obok niektorych bedziesz mial add to card i Try for free albo cos takiego i niektore bronie sa na pol godziny niektore na 1 h i jak masz prem to masz je na 3 h ;)

Mam nadzieje że pomogłem ;)

Nie ma mkodu ale też go nie wykozystalem!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...