Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2012

Mahomar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Który to już koniec świata, 10 albo jeszcze lepiej. Jak będzie to będzie wszyscy i tak kiedyś umrzemy, więc dużej różnicy nie ma

FreemS

Opublikowano

ojej, dużo tych końców świata już przeżyłem.. w 1997, 2000 i tak dalej...

p.s

jest to 4 stopień z Skali Torino.

Bliskie zbliżenie obiektu do Ziemi, wymagające uwagi astronomów. Aktualne obliczenia dają szansę na kolizję, z możliwością wywołania regionalnych zniszczeń, większą niż 1%. Nowe projekty obserwacyjne prawdopodobnie doprowadzą do zredukowania zagrożenia do stopnia 0. Zalecane jest powiadomienie opinii publicznej i odpowiednich organów państwowych, jeżeli spotkanie z obiektem nastąpi w ciągu dekady.

potwierdzono ? Oj chyba nie -.-

Opublikowano

Kolejny super mega jasnowi... nie mam lepsze słowo - schizofrenik wymyślił koniec świata żeby zarobić na wizytę w najlepszym szpitalu psychiatrycznym?

To się robi nudne...

Opublikowano

"Niektórzy twierdza jednak, że ta data odnosi się raczej nie do końca, lecz początku nowej ery - wyjaśnił David Stuart z University of Texas."

Tak jak zawsze ktoś nie przeczyta całości. Jeżeli ktoś bierze każdy artykuł za dobre źródło niech się lepiej poważnie zastanowi nad swoim życiem i swą głupotą.

Wiem ,że tym postem sam zaprzeczam sobie prosze aby nikt nie pisał bezmyślnych komentarzy bo będzie kolejny temat pełen spamu. A oczywiste jest ,że za kilka dni (o ile mod nie zamknie tematu) będzie masa postów typu "żal żadnego końca nie będzie!!!!!!!!" tylko po co powtarzać coś tyle razy. Jeśli i tak ludzie będą pisać tematy tylko po to by moderacja miała co robić.

Opublikowano

Jasne że koniec świata, tylko że ja już przeżyłem z 10 takich :) Nie ma co wierzyć w takie głupoty wypisywane na blogach czy komunikatorach.

Pasjonat
Opublikowano

Wkurza mnie jak na takich komunikatorach takie głupoty piszą , będzie koniec świata , potem odwołano.. znowu ma być.. wtf?

7ba4ef2746a62.png

Opublikowano

jak up'y ktory to juz koniec swiata?

jednyne tzw: koniec swiata jest mozliwy (poteiwrdzony naukowo) w 2034 (nie wiem czy dokladna data) kiedy pewna asteroida leci na nas kurs i nas po prostu walnie

szanse na walniecie asteroide w ziemie wynosza okolo 5%-10%

­

Opublikowano

Phi kolejna bzdura i tyle.Teoretycznie koniec świata może być w kazdej chwili a ludzkość w tym momęncie jest zbyt głupia by być pewna kiedy ten koniec nadejdzie.

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...