Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kolejnosc kupna

widzeszalenstwo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niema czegoś takiego co najpierw kupić itd . Sam o tym decydujesz co jest lepszym wyborem do ciebie . Wszystko właśnie zależy od ciebie , od twoich umiejętności itd ; ) . To ty dopasowujesz swoje wyposażenie do swoich potrzeb .

Opublikowano

@up2 gowno prawda co ty gadasz... pierw wyboc sobie na fs ( najlepiej 6 albo 10 generatorow speeda ) boc vega/leonkiem jak najdluzej. potem rob skylaba jak zrobisz skylaba tak zebys mial zlotko wysylaj i sprzedawaj je potem kupujesz lf3 irysy bo2 itd itd.. potem pp jak zrobisz to wszystko to kup goliatha ( albo aegisa ) i jestes pro koks potem boc jak najdluzej i kup tak z 500 pirackich kluczy i zbieraj :) licze na lajka

Opublikowano

Na początek nie wbijaj powyżej 6 lvl bo będziesz miał 50% z boxów na x-1, a tam nie można cię uwalić więc jesteś pewny że bot ci się nie zwiesi. Kupujesz leonka za uri bocisz do 6 napędów (fs), zbierasz uri na lf3 (20 ci styknie na razie), w między czasie uzbierasz trochę kredek z boxów, licytujesz vege na pl3 w dzień za 8kk mi się udało. Potem bocisz do ~15 bo2 komplet nie jest ci potrzebny. Teraz bocisz 141k uri na 4 irki. W między czasie wpadło ci tyle energi że na luzie złożysz 2 zety, 1 zeta 50k uri i 50 cdd i 25 kluczy (kupujesz za te uri następnego irka albo klucze następne irki już kupujesz za kredki) . Teraz bocisz na x-8 albo x-5 i kupujesz jak najwięcej kluczy (szansa na części do apisa, lf4, lf3, bo2, designy, i śmieci) przy okazji odkładając troche na pp żeby dojść do grubych laserów. Ciągle wpada ci energia, robisz wrota, potem za urke z wrót i palladium składasz następne i tak w kółko. Chaotycznie napisane i na szybko. :) pozdrawiam

@edit i oczywiście licytujesz za grosze dodatki cpu auto wyrzutnia turborakietowe rep-4 itd

Opublikowano

na poczatek zbierasz na lenka i generatory pozniej zbierasz na ten nowy statek za 45k uri (najszybszy) , w między czasie robisz skylab i zaczynasz wysylac zlotko na statek i podkrecasz generatory , pozniej kupujesz lf3 , bo 2 iryski (około 4 , reszte kupujesz na handlu za kredki z skylabu) robisz hale 2 i kupujez gola za kredki i kupujesz na handlu all dodatki skladasz wrota i robisz je biernie , pozniej cdd (tak do 18pp) , kupujesz kluczyki i otwierasz jak wychodza zlote (uwazam ze wieksza szansa na czesci) , jak zlozysz juz apisa robisz 31pp (lub 36 ale to juz wedlug twojego uznania) , ulepszasz eq (tylko lf4 irki i ew. bo2) , robisz zeusa , kupujesz ammo (rsb i inne elitarne) dajesz design na gola (lub kupujesz ten za 250k jak ci zaden nie wypadl) i masz fe :D

sory za orto ale sie spieszylem

Opublikowano

Gdzie wy na handlu widzicie cos za kredyty? Ja tam all za uri

Chodzi o to że obstawiasz kredytami.

W okienku po prawej stronie wpisujesz ile chcesz zaoferować i dajesz licytuj czy co tam pisze.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

No tylko ze tam sie nie moge zalogowac, w grze kolesm i polecil aby wzial 2 irki za uri reszte za kredki. Nie wiem juz co mam robic.

No tylko ze tam sie nie moge zalogowac, w grze kolesm i polecil aby wzial 2 irki za uri reszte za kredki. Nie wiem juz co mam robic.

Uczeń
Opublikowano

http://www.mpcforum....-doswiadczenie/

Tu masz mały poradnik z tego forum. Na oficjalnym forum DO znajdziesz właśnie taki dla początkujących niestety nie mozna upubliczniać linków i Ci nie dam :P

P.S

Leonov -> full speed -> bocenie -> Vega -> lf3 -> bo2 -> 4 irki -> dodatki -> PP -> Golec -> Klucze.

W międzyczasie wrota + skylab, później możesz sobie dorobić hale w hangarze, i hale w high techu (czy jak to się tam pisało ;D ).

"Everyboy lies" - Hugh Laurie

ricardo_kaka_by_matth27-d4tzerz.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...