Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] M60 medyka co powiecie o tej broni ?

st128

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam panownie. kupiłem sobie na perma M60 medyka jest odblokowany od 12 Lv za niska cenę , jakie sa wasze opinie na temat tej broni ? dodam ze nie chodzi mi o posiadamnie jak najlepszej broni wystarczy mi w miare przyzwoita za niska cene ktorą daje odblokowanie odpowiedniego levelu :) , skompletowałem kazdą klase tak aby miała "przyzwoita" bron :P medyk- M60 i szotgun combat 870 assault- aek oraz scar-l ,snajper M24 M14 Svd Svu spas12 Inzynier- ump-45 , pp90 , :) Co sądzicoe o tym w miare prostym arsenale ? :)

Opublikowano

Słabe bo to są bronie kupione z niskiego levelu w sumie mogłem kupic zestaw dla snajpera za 4999 z m95 viper mags itd. ale chyba jeszcze wtedy nie było go w takiej cenie bądz nie wiedziaełem ze są takie zestawy.

Opublikowano

Osobiscie lepiej gra mi sie pp90 niz UMP co do AEK-a to tez gra sie fajnie ale scar-l jest chyba lepszy. :)

Opublikowano

M60 to broń, z którą niszczysz samochody opancerzone, samoloty i helikoptery, nie nadaje się do walki w zwarciu, bardzo niska celność i długi czas przeładowywania sprawia, że broń nadaje się do kosza.. jak już chcesz broń dla medyka do MG36 i wszystkie dodatki na celność do niej, będzie kurwić jak nic :P

Opublikowano

Hmmm całkiem miło sie grało tą M60 jak ją wyczułem skoro ona jest do smietnika to jaką kosą musi byc MG36....^ :O tyle ze ona jest na wysokim levelu za rozsadną kase tak to bradzo droga.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...