Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RP-PL.PL TEST

Gość Statistic.

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Statistic.
Opublikowano

1 Zostajesz zatrzymany przez policję - jak się zachowasz? Zacznę ich wyzywać na czacie OOC

Zacznę grozić im skargą i nieustannie spamować na /w, bądź /b

Rozegram wszystko IC zgodnie z zasadami RP

Podbiegnę do funkcjonariuszy i zacznę ich bić ze wszystkiego co mam pod ręką 2 Grasz w gangu, dostałeś zlecenie na sprzedanie towaru. Zaznacz poprawne sposoby jego sprzedaży. Stanę na mało ruchliwej stacji, schowam się lekko za rogiem, jeżeli będą podchodzić osoby chętne na towar, najpierw je sprawdzę, po rozmowie ewentualnie sprzedam narkotyki.

Udam się na komisariat, w końcu jest tam dużo ludzi, następnie zapytam pierwszej lepszej osoby, czy nie chce kupić czegoś na rozluźnienie.

Popytam innych członków mojego gangu, lub mieszkańców osiedla o chęć nabycia towaru, oczywiście tych, do których mam zaufanie.

Podjadę na dzielnicę wrogiego gangu, oni zawsze chcą kupić narkotyki, więc ich o to zapytam. 3 Co to jest DM? Jest to czynność, którą wykonuje, gdy mi się nudzi

Od razu wszczynam DM, gdy kolega z klasy nie chce mi dać auta, które i tak jest mu niepotrzebne IC

Bicie wszystkich, jak popadnie, za nic i wszelkiego tego typu przejawy

Jest to przejaw alkoholizmu 4 Do czego służy komenda /b, jest to komenda IC czy OOC? Wolno jej nadużywać? Komenda IC, służy do informowania o różnych sprawach osób z bliskiego otoczenia, wolno jej nadużywać.

Komenda OOC, służy do pisania prywatnych wiadomości do graczy, nie wolno jej nadużywać.

Komenda OOC, służy do informowania o różnych sprawach osób z bliskiego otoczenia, nie wolno jej nadużywać.

Żadna z odpowiedzi nie jest poprawna. 5 Co usprawiedliwia Cie do wykonania PG? Usprawiedliwia mnie to, że jestem katolikiem

Jestem członkiem organizacji takiej jak LSSD (Los Santos County Sheriffs Department)

Znam dwóch administratorów

Jestem nowy i mogę się porządzić 6 Zostałeś napadnięty - sprawcy mają skrypt organizacji przestępczej, a ty przegrałeś już 15 godzin. Co robisz? Nie zgadzam się na oddanie swojego dobytku, wpisuję /q żeby uniknąć akcji.

Przeprowadzam akcję jak należy, po wszystkim dziękuję za akcję i wracam do normalnej rozgrywki.

Wzywam na /report administratora, aby nadzorował akcję (czy przebiega ona zgodnie z regulaminem), sam przeprowadzam ją jak należy.

Zaczynam niszczyć samochód napastników - nikt nie będzie zabierał moich ciężko zarobionych pieniędzy! 7 Idziesz sobie przez Centrum Handlowe, nagle podbiega nieznany ci mężczyzna i zwraca się do ciebie po imieniu, jak reagujesz? Poprzez komendę /report informuję administracji o popełnianym MetaGammingu.

Nie mam obowiązku tego zgłosić, olewam sprawę.

Uciekam przed mężczyzną i tak jak on zwracam się do niego po imieniu mimo iż go nie znam.

Tłumaczę mu co zrobił i zgłaszam sytuację po przez komendę /h. 8 Twoja postać została uśmiercona, jednakże chciałbyś wrócić do poprzedniej frakcji. Co robisz? Proszę lidera owej frakcji OOC o przyjęcie mnie z powrotem na tą samą rangę.

Jeżeli jestem liderem owej frakcji, piszę prośbę o przywrócenie lidera w dziale do tego przeznaczonym, a IC odgrywam to na swój własny sposób.

Przychodzę do lidera IC na rozmowę kwalifikacyjną, lub wysyłam podanie - staram się do organizacji od nowa.

Dogaduje się z liderem i powracam do organizacji na najniższą możliwą rangę - IC odgrywam to na swój własny sposób. 9 Na czym polega nijaczenie postaci? Jest to wielokrotne dołączanie do tej samej organizacji celem zdobycia wyższej pensji.

Jest to zmienianie celów zamierzonych postaci, a co za tym idzie - udawanie się do wielu organizacji, raz policjant, raz ścigant, raz redaktor.

Jest to dochodzenie jedną postacią do organizacji oraz firmy naraz.

Żadna z podanych odpowiedzi nie jest poprawna. 10 Jesteś policjantem-detektywem, pracujesz nad sprawą mafii. Dowiedziałeś się, że na pewnej imprezie prawdopodobnie znajdzie się osobnik odpowiedzialny za liderowanie ową mafią. Co robisz? W sposób IC rozglądam się, dopytuje osób na imprezie o różne informacje, jeżeli mam pewne podejrzenia, postanawiam aresztować podejrzaną osobę.

Sprawdzam na forum w sekcji "Lista Grup" ową mafię, następnie patrzę, kto ma przy nicku charakterystyczne (L). Potem już tylko sprawdzam, czy dana osoba jest na imprezie i aresztuje ją.

Postanawiam aresztować osobę, która wyróżnia się z tłumu poprzez nick nad głową charakterystyczny, typowy dla włoskich mafii.

Przysłuchuje się rozmowom ludzi dookoła w sposób IC, jeżeli zacznę mieć pewne podejrzenia, aresztuję daną osobę i wyjaśnię wszystko IC na komisariacie.

Opublikowano

Plagiat..

Gdzie niby? o.O

Takich tematów na forum nie tolerujemy, jest o tym notka w regulaminie.

DBY2M.png

exMPC Media Team exGold MemberexModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...