Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Leviathan DLC.

DesoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawostka kolejna, zgotowana przez Bioware !

W plikach EC, można odnaleźć pliki, sugerujące kolejne DLC fabularne lecz tym razem głównym bohaterem miałby być...

Żniwiarz ?!

Ależ tak ! Żniwiarz i to nie byle jaki, jak Lewiatan z Dis, o którym wspomina się w ME1 i ME3.

Okazuje się, że Lewiatan był traktowany przez innych Żniwiarzy jako zdrajcę, ponieważ zabił jednego ze swoich towarzyszy. Shepard może go przeciągnąć na swoją stronę i tym samym zwiększyć wartość Zasobów wojennych wykorzystywanych w zakończeniu gry. Poza tym, w zależności od podjętych decyzji w dodatku, Ann Brynson może przeżyć albo zginąć.

Warto także wspomnieć, iż dodatek może rozwinąć wątek twórców Żniwiarzy, zapoczątkowany w rozmowie z Katalizatorem/Dzieckiem w Extended Cut.

Jeśli to DLC okaże się prawdą, prawdopodobnie będzie ono płatne 800 - 1200 punktów Bioware ale szczerze ?

Chętnie kupię ! :D

Opublikowano

Tak można to zobaczyć w plikach gry. Jest też Omega co też daje nam nadzieje na nowe DLC nie tylko do multi :) Cena pewnie będzie w granicach 1200-1600 punktów bo nie ma co liczyć na 800 (no chyba, że za zestaw broni...) Zastanawia mnie tylko dlaczego jeżeli wybierzemy opcję gwiezdnego dupka w zakończeniu to głos bachora zmienia się na żniwiarza??

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

Chciałem kupić to z proteaninem, ale odwiodłem się od tego zamiaru - lepiej kasę zachować na jakieś lepsze DLC, bo karabinek + nowa, małomówna postać malo dla mnie znaczą. A przeciągnięty na swoją stronę Żniwiarz... no, może być ciekawie :D

FrediBlog - lifestyle'owy blog młodego internauty

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tak można to zobaczyć w plikach gry. Jest też Omega co też daje nam nadzieje na nowe DLC nie tylko do multi :) Cena pewnie będzie w granicach 1200-1600 punktów bo nie ma co liczyć na 800 (no chyba, że za zestaw broni...) Zastanawia mnie tylko dlaczego jeżeli wybierzemy opcję gwiezdnego dupka w zakończeniu to głos bachora zmienia się na żniwiarza??

Co do dlc z Omegą to już wcześniej chodziły plotki o tym. A jeśli w plikach gry są pliki z Omegą to oznacza , że te dlc prędzej czy później wyjdzie.

Zapraszam do zapoznania się z pełnym artykułem:

http://www.cdaction.pl/news-25503/mass-effect-3-bedzie-dlc-z-omega-misja-ratunkowa-i-romansami-.html

W skrócie. Będziemy współpracować z Arią.Misja będzie polegała na odbiciu Omegi która przejął Cerberus.

Poczekamy zobaczymy

Opublikowano

Co do dlc z Omegą to już wcześniej chodziły plotki o tym. A jeśli w plikach gry są pliki z Omegą to oznacza , że te dlc prędzej czy później wyjdzie.

Zapraszam do zapoznania się z pełnym artykułem:

http://www.cdaction.pl/news-25503/mass-effect-3-bedzie-dlc-z-omega-misja-ratunkowa-i-romansami-.html

W skrócie. Będziemy współpracować z Arią.Misja będzie polegała na odbiciu Omegi która przejął Cerberus.

Poczekamy zobaczymy

Ja bym tego artykułu nie brał na poważnie :/ Mało znaczący gość z BioWare dodatkowo wypowiedź z marca. Ja bym na waszym miejscu dokładnie przeszukiwał forum Social BioWar'a jest tam masa fajnych rzeczy.

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

Tego artykułu nie brać na poważnie, bo on miał wyciek chwilę po premierze na 4Chanie, a 4Chan jedynie nie mylił się co do DLC Odrodzenie do MP.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Szykuje nam się kolejne DLC dla samotnych. Electronic Arts podzieliło się informacjami o Lewiatanie - nadchodzącym dodatku dla pojedynczego gracza do Mass Effect 3.

Dodatek nazywa się Leviathan, jego trailer widzicie powyżej, a kilka informacjo o nim możecie przeczytać w dalszych akapitach.

Po pierwsze - Leviathan ukaże się jeszcze tego lata na wszystkich trzech platformach w cenie 10 dolarów lub 800 MS Points.

Po drugie - naszym zadaniem w trakcie dodatkowej misji będzie schwytanie tytułowego Lewiatana, który podobno ma moc,

by unicestwić Żniwiarzy. Jak piszą sami ludzie z BioWare, w trakcie wykonywania tego zadanie dane nam będzie odkryć ciemną stronę historii Żniwiarzy.

Dodatkowo dowiedzieliśmy się, że 7 sierpnia pojawi się niewielkie DLC zawierające paczkę siedmiu broni dla trybu pojedynczego

gracza (2 bronie całkowicie nowe), a także Elektronicy potwierdzili, że Mass Effect 3 będzie tytułem startowym dla konsoli Nintendo Wii U

4ded300e8f9e4e6b.jpg

Opublikowano

Całkiem ciekawy content nam się szykuje i cena nie duża :D Na pewno się skuszę, ten filmik trochę pokazuje, ale jak za taką cenę zapewne nie dostaniemy czegoś długiego.

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

Wiadomo kiedy będzie dostępna ta misja? tzn w jakim momencie gry.

Wina zawsze leży po środku. Nie wiadomo tylko, gdzie leży środek.

Opublikowano

Ah, szkoda! Już wcześniej słyszałem plotki o kolejnym DLC, ale spodziewałem się czegoś innego. Ja dalej mimo wszystko bardziej liczę na jakiś sensowny, nowy tytuł w tym samym uniwersum poświęcający się innej historii/postaci, albo chociażby właśnie skupienie się na innym charakterze. Mi w ME3 brakuje tego, co obiecywano mi w trailerze - takiego typowego "Take Earth Back", zmasowanego szturmu i odbicie tego, co nasze ze wszystkimi dostępnymi sojusznikami (podobne rozwiązanie było w innej produkcji Bioware, w Dragon Age'u 2). W zamian dostałem Sheparda z dwójką sojuszników, którzy przedzierają się małymi, bocznymi alejkami Londynu pokonując kolejne fale zombiaków.

No, ale to nie o tym temat - fajnie, że coś się dzieje, cieszę się, że Mass Effect nie "umarł" w dniu premiery i cały czas się rozwija, ale jakoś nie padam po trailerze i będzie to chyba pierwsze DLC, które zajmie miejsce "w długiej kolejce do zakupu".

Opublikowano

Tematy połączone bo były dwa tematy o tym DLC.

Kilka nowinek.

DLC ma mieć premierę jeszcze w te wakacje, koniec sierpnia prawdopodobnie.

Są już tezy, że akcja z Leviathanem wpłynie na rozmowę z Katalizatorem, który w Extended Cut rozpoczął dyskusje o początkach żniwiarzy.

Wraz z tym DLC. Mody do broni które doszły do MP z DLC Earth, będą w Single Playerze.

Wraz z tym DLC, bronie z pre - orderów ME3 czyli AT-12 Raider oraz M-55 Argus. Będą dostępne dla wszystkich.

Leviathan rozpoczyna serie DLC, która może wpłynąć na zakończenie.

Przy okazji Leviathana, w wtorek został wydany Firefight Pack który kosztuje 160 BW Points a w tym packu większość broni z MP jest + dwie nowe.

DLC ma kosztować 800 BW Points, tyle samo co From Ashes.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...