Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[GTA:SA][Pytanie] Modyfikowanie ubrań

Dawidaaz97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kup wszystkie ubrania, i szukaj tego z moda w domu.

"Respect must be earned. One wrong move and you're dead."

Opublikowano

OK tylko jest inne pytanko czy znajde wszystkie wgrane ubrania w sklepie BINGO w miescie 1 ? czy musze po innych miastach jezdzic ? BO w LS znalazlem tylko moja koszulke wgrana .... a inne miasta mam zablokowane bo dopiero zaczynam gre

Opublikowano

Hmm, a zobacz za jakie ubrania podmieniłeś modem.

"Respect must be earned. One wrong move and you're dead."

Opublikowano

W każdych sklepach są inne ubrania, możliwe, że część z nich będziesz musiał zakupić w innych miastach. Polecam albo przejść grę, albo wgrać sobie save, albo sprawdzić, jakie podmieniałeś.

DBY2M.png

exMPC Media Team exGold MemberexModerator

Opublikowano

Raczej w każdych sklepach są takie same ubrania, ostatecznie są podobne do siebie :)

Mylisz się. W Los Santos nie kupisz ciuchów takich samych jak w ZIP'ie w San Fierro.

DBY2M.png

Opublikowano

Zobacz jakie ubrania podmieniłeś. W każdym sklepie ubrania są inne. ZIP, Binco, Pro-Laps itd.

Jeżeli grasz pierwszy raz w San Andreas to może nie wiesz jakie ubrania były. :)

Opublikowano

Boże - a nie lepiej zmienić nazwę plików na ubrania, które są tylko w Binco? WTF? o.O

A jeśli chce mieć te z Binco oryginalne? Myśl.

DBY2M.png

Opublikowano

@Topic a nie wiesz jakie pliki podmieniałeś bo o ile pamiętam (z rok temu grzebałem w pliczkach .gta3 :) ) to one są podpisane tak, że jeśli masz niespolszczone bądź spolszczone to możesz się pokapować co podmieniłeś np. koszulkę czy coś.

Siema i nara

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...