Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Yogbox i WIELKIE spadki FPS !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, Witam. Mam pewien problem gdyz - poniewaz od dluzszego czasu pogrywam w Minecraft YogBox. Wszystko ladnie chodzi przez ok.30 min i nagle BOOM wielkie spadki FPS i scinki. Do MC mam przypisane 2gb. Moj procesor - AMD Athlon II X4 640. Pamiec - DDR3 6gb 1333Mhz. Prosze o pomoc !

Opublikowano

Ale przypominam ze na YogBoxie jest OptiFine. Chociaz dotyczy to tez singla. Narazie zaktualizowalem wszystkie sterowniki dodalem 1gb i chodzi zobaczymy po dluzszym czasie. Ale teraz jest inny problem gdy mam zalaczonego MC z Optifine strasznie mi ,,skacze'' ekran tzn. mam takie bardzo szybkie skoki ladnowanie chunkow bardzo mnie to irytuje... Napisze jak dalsze postepy.

Opublikowano

Ale przypominam ze na YogBoxie jest OptiFine. Chociaz dotyczy to tez singla. Narazie zaktualizowalem wszystkie sterowniki dodalem 1gb i chodzi zobaczymy po dluzszym czasie. Ale teraz jest inny problem gdy mam zalaczonego MC z Optifine strasznie mi ,,skacze'' ekran tzn. mam takie bardzo szybkie skoki ladnowanie chunkow bardzo mnie to irytuje... Napisze jak dalsze postepy.

Skoki chunków mogą być przyczyną błędnego rejestru karty graficznej ;)

OndteAw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...