Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

wielka informacja zmiana regionu

madara123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witajcie wczoraj z kolego odkrylismy patenta na gramiu na jednym kluczu on miał orginala ja nie podal mi klucz zakladajac konto na batel net stronie dalem pszypadkowo inny region niz on czyli ameryka i odziwo dzial dlatego dziele sie ta informacja macie dobrego kolege ona ma wy nie zalatwcie sobie z nim pomoglem dajcie +

Opublikowano

Ja pierdole umiejętność opanowania języka Polskiego poziom super kurwa ekspert... Zapierdalaj do nauki, naucz się jak pisać poprawnie zdania oraz gdzie trzeba przecinek pierdolnąć. Zapewne ten klucz zostanie zablokowany i będziecie musieli się tłumaczyć, ale jak to mówią debilizm nie boli. Puki zdziała to dobrze, cieszę się. Jednak myślę, że nie długo zablokują tą furtkę.

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

No mój kolega tak samo zrobił i co z tego zablokowali mu konto i tyle nie polecam takiego sposobu wywalił w takim razie 200zł do kosza bo jego głupi kolega podejrzał klucz jego i wpisał u siebie ale wybrał region ameryka i obydwa konta zbanowane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...