Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Działa wam crossfire?

Shilin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie czy działa wam aktualnie CrossFireEU? Ładuje się pomarańczowy pasek cały, okienko znika i nic, gra się niewłącza. Czy robią jakieś konserwacje? O 15 dziś mi działał jeszcze.

1309731898_by_rafalovy.gif
Gość patrykkos
Opublikowano

Dla mnie działa bez żadnych problemów

;)

Cały dzień prawie dziś na kompie siedziałem i za każdym razem jak wszedłem do gry wszystko jest ok

:D

Opublikowano

No coś tam xtrap ściąga i tyle. W procesach pisze HGWC.exe i tyle. Nic sie niedzieje :/ Ja to zawsze mam jakieś zasrane problemy :[

Gość patrykkos
Opublikowano

Nie wiem, może re-install coś pomoże ?

;)

Albo pobierz na nowo instalkę :P

Opublikowano

No nic niepomaga, odinstalowanie, zainstalowanie. Najgorsze jest to że o 15 działał, wracam do domu i nie działa :/ Cały czas HGWC.exe jest w procesach i ma 0 użycia CPU.

Opublikowano

Mi działa normalnie cały dzień

:)

Któryś z tych podpunktów powinien Ci pomóc..

1) Wyłącz antywirusa i firewalla

2) Usuń w folderze z grą folder HGWC i Xtrap, i włącz grę(wtedy ściągnie to na nowo automatycznie)

:)

3ccee6379259f.png

KidMod Smite | TVD Fan | 90210 Fan

Opublikowano

Dobra, już wiem o co chodzi. Tylko mam problem. Odinstalowałem aktualizacje do IE ale przez przypadek odinstalowałem tez IE ;x Wie ktoś jak zainstalować internet explorer? ;d

Gość patrykkos
Opublikowano

Ściągnij na nowo z innej przeglądarki o ile masz ?

:D

Opublikowano

No ściągnąłem z IE8 z Google Chrome, zainstalowałem i dalej IE niedziała xD. Przy włączaniu stron na IE otwiera je w google chrome :| Tak samo jak włączałem CF otwierał mi Google Chrome i niedało sie włączyć gry. Wiec co zrobiłem? :D Odinstalowałem google chrome >.< Tak wiem glupie posunięcie ;d. No i teraz CF sie otwierało bez tej reklamy po lewej przy serwerach, poprostu biały prostokąt ;p Tylko sie skapnąłem że niemam czym otwierać internetu bo Explorer niedziała a google chrome mialem razem z avastem instalowane i usunąłem instalke :/ Ale z laptopa zgrałem google chrome i działą. CF otwiera się bez reklamy i działa :]

Gość patrykkos
Opublikowano

A musi być z reklamą ?

:D Ważne, że działa ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...