Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Svd,m14 jak ulepszac ?

st128

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. mam pytanie jakimi dodatkami najlepiej ulepszac snajperki semi-auto czyli półautomatyczne na sredni dystans dla aktywnych snajperow ? bardzo lubie M14 , jaka kolba ,stick , co do magazynka to mysle ze soft point ammo dla zwiekszenie obrazen , interesuje mnie tez opinia na temat Vss Vintorez i Svd ,Prosze tylko bez pisania ze powinienem jednak grac snajpa dłuzszego zasiegu dzieki.

Opublikowano

Ja mam SVD i jest dobre na średni dystans ( zadaje ok. 30 obrażeń ) tak samo jak VSS ( dmg taki sam ). Jak dla mnie to tylko viper mags.

Opublikowano

KIedys ja nie wiedziałem jeszcze co do czego to kupiłem CC ammo... teraz kupie Vss Vintorez wiec bedzie w sam raz co prawda mam SVU-A ale mysle ze VSS bedzie lepsze dla "aktywnego" snajpera :)

Opublikowano

ok Zakupiłem już lufe do mojej SvD -stand off barrel poprawia zasieg na sredni dystans o 30 m bodajze , nie wiem jeszcze jaką kolbę dobrać :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...