Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT] Jak zagrać w każdą wersje MC?

UDOBot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Każdy chciał by zagrać znowu w Alphe. Poznać lepsze i nowy świat, który jest stary. Zobaczyć jak kiedyś sie grało. Ciężko jest o znalezienie plików minecraft. Ja przychodzę wam z pomocą. Kiedyś wielki uczony Stive Craft (;P) napisał program MVC. Niby nic wielkiego, ale za pomocą tego programu można cofnąć się w czasie do Classic 0.30! i pójść do przyszłości do nowych snapshot-ów! Program dziala na non-premium i premium. Pamiętajcie tylko że jak macie jakieś mody, zostaną usunięte. Jak macie ustawioną jakąś texturkę może wam zniszczyć MC i kartę graficzna.

A więc zaczynamy, najpierw musisz pobrać folder z tego linku:

http://craftsite.pl/minecraft-version-changer-1-02

i zapoznać się z instrukcją (PL). Uruchomić program i wybrać odpowiadającą ci wersje gry:

mvcj.png

1. Wybierz wersję.

2. Kliknij ZMIEŃ

3. Wyłącz program i włącz grę.

Jak pozytywnie ocenicie mój poświęcony czas i ten program postaram się dać wam przerobiony texture pac (faintful) na Alphe 1.2.6 smile.gif

@ Autor koksik! Prawo do kopiowania ON za podaniem autora (koksik). Dajcie jakieś lajki?

w5cNAHm.png

Opublikowano

Coś podobnego do zniszczenia...nie zrozumieliscie mnie. Poprostu macie blak skrina i wam psuje grafe innych żeczy. Po resecie macie wszystko naprawione ;P

w5cNAHm.png

Opublikowano

hmm ten minitut to dla początkujących ale może być ale mógłbyś dodać skan :)

03082059994152820902.jpg

Pomogłem? Jeśli tak daj plusika! Proszę o zdjęcie kilku%!

Opublikowano

Nie mam jak dać skanu, ale podmienie link do innego orginalnego tematu z skanem ;P

w5cNAHm.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...