Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecrafciarze [Industrial - BuildCraft i inne] [SURV+FB] [No-Premium] [No-WL] [50SLOT][24GB RAM]

Green15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A po co mamy dawać 100 slotów czy tam nawet 200 jak nie gra tyle na serwerze?

Pozdrawiam

Andrzej.png
Opublikowano

Ej ale włączcie PVP.

Ponieważ jak nie ma PVP to tracicie graczy ja osobiście nie zagram bo nie ma PVP no przykro mi : (

Tuor
Chunjo

Sura-WP
Trudny

09350491600558213991.jpg

Opublikowano

Mimo że gra dosyć mała grupka osób, gra się przyjemnie. Na serwerze panuje miła atmosfera i przede wszystkim nie ma lagów. Tak więc zapraszam wszystkich którym znudził się zwykły mc i maja chęć poznać czy kontynuować grę z modami:)

Opublikowano

Non Premium, folder wypakowywujesz na pulpit i odpalasz przez Minecrafciarze non-premium - premium.exe

Andrzej.png
Opublikowano

Texture pack nie do końca prawidłowo działa, optifine go dziwnie wczytuje, lecz tylko widac to na schodach

Andrzej.png
Opublikowano

wrzuć to na inny Hosting, lub na serwer. Wolno pobiera(przynajmniej u nie). Serwer super. Polecam dla ludzi cierpliwych i spokojnych

sygna2z.png

Opublikowano

@CichyFull2

Dostałeś bana u mnie, za wejście na konto admina z /// i opowanie wszystkich i zniszczenia poprzedniej mapy, więc proszę Cie, nie wypowiadaj się tu więcej.

Andrzej.png
Opublikowano

@

Jak sciąga z innych tematów? Proszę o rozwinięcie wypowiedzie.

Co do porażki - to chyba Ty nią jesteś.p

Wiele osób u nas gra i jedynie Tobie się nie podoba.

Andrzej.png
Opublikowano

@CichyFull2

Dostałeś bana u mnie, za wejście na konto admina z /// i opowanie wszystkich i zniszczenia poprzedniej mapy, więc proszę Cie, nie wypowiadaj się tu więcej.

Jak w takim razie można polecać serwer, na którym zwykły debil może wejść na konto admina i zniszczyć mapę? Zdarzyło się raz, zdarzy się i drugi.

Wykonuję launchery/updatery na zamówienie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...