Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tworzenie Pomoc

Kondziu19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Przez spory okres czasu grałem w mt2 i nigdy nie zastanawiałem się jak się stawia serwer w mt2 , No ale od pewnego czasu postanowiłem że nauczę się i postawie serwer mt2 przez hamahi rzecz jasna , no i tak się męczę kombinuję już 4 dzień i nic mi nie wychodzi przeczytałem już sporą część tutoriali,poradników itp. lecz nic mi po tym skoro mi nie pomaga. więc postanowiłem zadać takie pytanie . czy był by ktoś tak uprzejmy i poświęcił swój czas na wytłumaczenie krok po kroku np : przez skypa , ts3 , ts2 , vt ,lub ewentualnie przez GG, był bym bardzo wdzięczny za pomoc.

System operacyjny :Windows 7 - 64 bit

Kontakt GG : 7763645 (jestem na nie widoku/ a jak mnie nie ma to odpiszę gdy wrócę) (tu podam skypa itd jak by się znaleźli chętni)

P.S z góry dziękuję

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano
http://www.mpcforum.pl/topic/565082-poszukujesz-gm-testera-chcesz-zostac-gm-poszukujesz-sponsorahostera-grafikapomocy-przy-postawieniu-serwera-pisz/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...