Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Wydajnośc laptopa.

MaciuS156

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, od dawna mam problem i nie wiem jak sobie z nim poradzić. Otóż miałem problem z baterią że pisało " x % podłączony brak ładowania " to wtedy wydajność spadała np gdy grałem w metina z 60 fps na 15 spadało. Więc kombinowałem i odłączyłem ładowarkę i podłączyłem jeszcze raz nie pomogło, no to wtedy się lekko zdenerwowałem i docisnąłem zasilacz i działało ładowało wszystko pięknie ładnie. Lecz teraz mam taki problem że mi bateria padła i ta wydajność jest niekiedy wysoka a niekiedy bardzo niska.

Laptop to Dell Inspiron 15r N5010

CPU : Intel i5 4 x 2.53 GHz

Ram : 4GB

GPU : Ati Radeon HD 5650 1GB

Wie ktoś o co chodzi ? :/

Opublikowano

to sobie ustaw by zawsze była wysoka

@down dokładnie to

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

W opcjach zasilania mozesz zmienic zeby caly czas byla wysoka wydajnosc, poprostu ustaw wszedzie we wszystkich mozliwych polach wyboru wysoka wydajnosc czy jak tam masz.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

Sprobuj zainstalowac moze jakies oprogramowanie od producenta, tam powinna byc konfiguracja i moze tam ustawienie najwyzszej wydajnosci cos da.

Albo poprostu wyjmij akumulator i zostaw na zasilaczu laptopa.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

Może chodzi o to że mój zasilacz powoli nie wyrabia? Przy tym modelu strasznie łatwo o zniszczenie zasilacza. Kupiłem nowy zobaczymy co z tego wyjdzie :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...