Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[champ] Kassadin vs. Shacko / [champ] Yoric vs. Ezreal vs. Ahri vs.

GoldenUser

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Oba banowane , lecz polecę Kassa , kontruje większość AP na midzie oraz posiada flash co kilka sekund ( ss flash useless )

2.Renekton ze względu na bardzo mocne early ,niemalże najlepsze w grze.Budowany pod bruiser'a może wykierować grę. :)

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

1.Oba banowane , lecz polecę Kassa , kontruje większość AP na midzie oraz posiada flash co kilka sekund ( ss flash useless )

Może dodaj, że to instaban na low elo, bo na wyższym to już raczej counter'ować potrafią.

Z tego pierwszego to Kassadin, chociaż trzeba się nauczyć wykorzystywać stacki na ultcie, bo newbie tego nie robią. Shaco po prostu useless w late.

Z drugiego Rene / Yorick, obaj dobre early i mocny harass.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Z pierwszego to Kass, jak panowie up powiedzieli.

z drugiego polecę ezia:

+ Mobilny.

+ Wysoki dmg w early-mid.

+ Daje bardzo dużo satysfakcji z gry.

+ Dobra postać na mida i duo bota.

+ Daje funu.

+ Duży zasięg skillshootów.

+ Wiele dróg rozwoju.

- Trudna postać w LoLu

- Papier

- Słabszy late.

- Stosunkowo mały range z auto ataku w porównaniu do niektórych carry.

- Nie zawsze trafimy z Ultimate.

PMK3yt4.png

Opublikowano

Kto mnie nauczy grać Kassadinem ? Wgl go nie ogarniam, skill po E strasznie wkurza, bo dopiero po 6 skillach moich i innych mogę go użyć ;/ Atacków nie ma boskich do tego na mida średni np przeciwko caitlyn bo to nie range. ;<

Opublikowano

Kto mnie nauczy grać Kassadinem ? Wgl go nie ogarniam, skill po E strasznie wkurza, bo dopiero po 6 skillach moich i innych mogę go użyć ;/ Atacków nie ma boskich do tego na mida średni np przeciwko caitlyn bo to nie range. ;<

Nikt Cię nie nauczy, poza tym skoro Caitlyn wchodzi na mida, to znaczy, że nawet 30 poziomu nie masz, nie ogarniesz go.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

1.

Bierz Kassa zajebiscie latwo mozna kogos dogonic jak i uciec oraz ma potezny dmg i jest wytrzymaly na przeciwnikow AP dzieki pasywowi wiec latwo moze wygrac mida

2.

Jak ogarniasz skillshoty bierz Ezraela swietny ad carry naprawde ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...