Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem , proszę nie usuwać !

ChadesS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie , nie chce warna , lub bana itp , bo nie wiedziałem w jakim dziale to napisać . Otóż , gdy włączam komputer wyskakuje mi błąd : Nie znaleziono wejścia procedury except handler4 common w bibliotece msvcrt.dll . Już mam ten plik na pulpicie i piszę Fix dwmapi.dll Win XP i nie wiem , gdzie to wgrać , proszę o pomoc i nie usuwajcie tego tematu , tylko się dowiem gdzie to wkleić i możecie usuwać. Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Opublikowano

Zły dział, wiedzialem że jakiś zbędny topic od razu po zobaczeniu nazwy tematu

Więc tak -> wrzuć brakującą dl'kę do C:\windows\system32

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

wrzuciłem , lecz inna jest to ikona niż wszystkie , wrzuciłem , zmieniłem nazwe jak inny koleś pisał i dalej to samo , lecz nie wyłączałem komputera , a trzeba wyłączyć ?

Opublikowano

nie zmieniaj żadnych nazw ;x

po prostu wrzuć ten plik do ścieżki którą podałem powyżej. a potem tak, zresetuj komputer.

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

ale klikam to , wypakuje ale nie ma instaluj nic , pobierałem z chomikuj

Proszę , jeżeli ktoś może niech mi poda link do tego poprawnego pliku i jak to zrobić , bo ja jestem zielony w tych sprawach ;/

Opublikowano

Pobierałem to stąd chomikuj.pl/sdomin/Fix+dwmapi.dll+for+WinXP/514726575.cmd wkleiłem jak pisałeć c/windows/system 32 wkleiłem zresetowałem kompa i dalej to samo , ściągnij to i zobacz , co trzeba kliknąć aby tego nie było , to się pobiera 1 sekundę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...