Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Elo Hell -.-

Splinter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem sie dowiedzieć czy wyjście z elo hell jest możliwe, ostatnio spadłem w rankingu z 1200 do 800 elo (ciekawe dlaczego...) ostatnio grając mecze trafiam na takich idiotów, że mam chęć napisania do riotu wiadomości aby graczy do rankedów testowali, bo to co u mnie sie dzieje na rankedach to poprostu porażka.

Kochanie wróciłem :yay: 
Nie no, żartuje.

Chociaż...

Opublikowano

Ogladnij sobie gimperra jego odcinki polecam ci tak jak on znalezc kogos i nie leciec z supportem te nowe odcinki z elo 800

Opublikowano

Z elo hell da się wyjść. Polecam grać z kolega na pozycjach takich jak top czy mid ewentualnie jungle lub ad carry. Nie róbcie duo bota bo sam może dacie rade wygrać bota ale top i mid może paść.

graphic.png

Opublikowano

Ogladnij sobie gimperra jego odcinki polecam ci tak jak on znalezc kogos i nie leciec z supportem te nowe odcinki z elo 800

Gimperr ssie, nie polecam go serdecznie.

ostatnio spadłem w rankingu z 1200 do 800 elo (ciekawe dlaczego...)

Hmmm... No cóż... Niech pomyślę... Nie umiesz grać? I proszę nie tłumacz się "noob teamy", bo to jest już tak stare, że aż głupie. Sam gram na jungli i staram się zrobić wszystko dobrze w pierwszych minutach, aby zmotywować moją drużynę do dalszego grania i nawet jak przegrywamy to mi nie płaczą na chat'cie "bg noob team, report feeeder blah blah blah". Najpierw ogarnij tą grę, bo nawet ze słabymi graczami można wygrać jeżeli się starasz, bo zakładam, że jak ktoś oddał już fb to zacząłeś płakać "omg", "gz", "feed more".

Btw. Możesz wrzucić swoje rozgrywki z "elo hell", chciałbym zobaczyć, czy to co piszesz jest prawdą.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Elo Hell nie istnieje, Elo Hell to ty... Taka jest prawda. W 90% zależy to od ciebie czy twój team wygra... Polecam potrenować drafty i znaleźć sobie kumpla do gry...

kitzekeldarsygna2.jpg

By ME

Pomogłem? Daj +

:)

Opublikowano

No to jak nie gimperra to Kamruza. Na yt "KamruzTuJest". Gra rankedy 700-800 elo i carruje gry evelinką i soraką pod ad carry. W ten sposób udowadniając, że jeśli jest się dobrym graczem to można wycarrować wszystko.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Elo hell nie istnieję, kolega dał mi konto z elo 800~ i wyszedłem mu na 1400, a mu szczena w dół. Grałem z kolegą mid&jungla. Kolega lane miał wygrany. Grałem Ahri, a ja Lee i carrowałem gry z Ahri. Trzeba umieć grać i tyle.

PMK3yt4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...