Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] MineCraft SONIC ETHER'S UNBELIEVABLE SHADERS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam do was pytanie Czy mój komputer jest za słaby żebym mógł grać z modem SONIC ETHER'S UNBELIEVABLE SHADERS

Karta Grafiki Ati Radeon Hd 4550 (wiem kupuje lepszą na początku następnego miesiąca)

Procesor Intel Core Quad Q8200 2.33 GHz (myślę że nie jest słaby)

Ram ( 2 Gb Taktowanie 800) (kupuje więcej w sierpniu tak z 8 Gb)

ale no czego jest przyczyna iż z tym modem i Optifine mam 8 fps ogólnie mam 60 a często ponad 100 więc w czym tkwi problem??

Najnowsze sterowniki. Windows 7 32 bit

Opublikowano

Najzwyczajniej karta graficzna jest za słaba.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Lepsza karta by sie przydala jak chcesz max ustawienia shaderow to polecam GTX560 TI, ramu troche malo i procesor przydal by sie troche lepszy

Opublikowano

karta grafiki nowa troche leprza ?? mój kumpel ją ma i5 procek i 6 gb ramu bf3 na ultra rozdzielczość 1920x1080 sam niewierzyłem przyszedłem prawda więc nie gadaj że karta grafiki za słaba bo jak tak mamy nazekac to jak sie zaloze skońzymy na złozeniu kompa za 20 tys a tak wgl mam juz 30 fps na tym sprzęcie na rozdziałce 1600x900 bf3 chodzi na wysokich więc myśl co piszesz

Opublikowano

Jak ma dobra karte to pewnie mu bf3 cisnie na full ale minecraft to co innego bo jest napisany w java mozesz tez popróbować przydzielic wiecej ramu dla minecraft

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...