Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Quarianie bez maski

Gość kamil40013

Rekomendowane odpowiedzi

Gość kamil40013
Opublikowano

Siemka mam takie pytanie czy w jakiej kolwiek części Mass effect jest scenka gdzie Tali jest bez maski lub jakikolwiek quarian ?

Znalazłem takie coś. Ale na końcu jest pokazane , że maska leży na półeczce ale nie pokazali jej twarzy.

http://www.youtube.com/watch?v=KVT7phMI0Rw

Na jakimś filmiku na youtube pisało takie coś , że

Quarianie mogą żyć bez maski. Tali mówi że wzięła rózne antybiotyki i leki żeby przeżyć (?) bez maski w "uczuciowych momentach"

Jak mogą żyć bez maski skoro wszyscy quarianie mają maskę. Bez maski w uczociwych momentach ale niestety nidy nie pokazała twarzy bez maski.

No więc czy istnieje jakaś scena z gry gdzie widać jej kawałek twarzy lub całość ? Nie chodzi mi o zdjęcia robione przez fanów bo ich jest pełno

Opublikowano

Mówiła, że pokazanie twarzy to dowód zaufania. Mówiła też, że robią to jak najszybciej, a później chorują razem kilka tygodni. Nie mogą życ bez maski dłużej niż kilka godzin, zaczną dopiero po przystosowaniu Rannocha do swoich potrzeb.

Opublikowano

W zakończeniu syntezy z Extended Cut wynika, że po dokonaniu tego wyboru, Quarianie mogą żyć całkowicie bez masek na to wygląda ale nie dam głowy na 100%.

Opublikowano

Tali zdejmuje maskę w paru momentach, lecz twórcy nie pokazują jej twarzy. W "Trójce" po dłuugim romansie z Tali, [spoiler!]dostajesz w prezencie jej zdjęcie bez kombinezonu do kabiny. [Koniec Spoilera]

I tak, quarianie poprzednio żyli bez kombinezonów/maski lecz po wygnaniu z ojczystej wyspy, aby przeżyć musieli je założyć.

Przy romansie z Tali, w jednej z głównych misji na jej ojczystej planecie mówi że chce zbudować tam dom, i zdjąć swój uniform[Koniec Spoilera]

Gość kamil40013
Opublikowano

Natomiast na innym forum znalazłem takie coś:

Jeżeli jeszcze znajdują się tu osoby, które nie wiedzą jak naprawdę wygląda Tali - oto mały show w wykonaniu gifa zrobionego na podstawie prawdziwego rendera (prawdopodobnie z nigdy nie użytego trailera, w którym szyba z jej hełmu rozbija się).

20110119215142.gif

Wie ktoś jaki to trailer ? u czy wogóle istanial ?

Opublikowano

Interesuję się właśnie tą serią i pierwsze słyszę na temat jakiegoś trailera gdzie była by taka sytuacji o.O Zapewne to fan art. Dodatkowo coś ta twarz jest mało dokładna zwłaszcza, że to zdjęcie pod spodem to oryginalna fotografia.

taligetty.jpg

Wystarczy cały czas być z talią, a dostaniemy jej zdjęcie w kajucie kapitana. Co do tematu jest to możliwe, ale tylko w syntezie.

Mój nowy Internet:

2813783276.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...