Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prawda czy Fałsz ?- Przywitanie,Lays Ostre !

YankesProductio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Ale Gównix

2. Naucz się obrabiać filmy

3. Kiepska Charyzma

4. Znajdźcie lepsze tematy

5. Ten po lewej wygląda jak młody peja

Jeśli ci się nie podoba i nie lubisz peji to nie oglądaj ^ ^

Opublikowano

Ogarnijcie dźwięk, bo jakies echo czy chuj wie co, pomysł chujowy z czipsami.. Ściągnij sobie Sony vegasa i ogarnij chociaż paski-.-. Mówcie po prawnie np. pisze, prawidłowo "jest napisane". Czepiam się bo przecież przed wrzuceniem możecie obejrzeć i zobaczyć co źle zrobiliście i ew. poprawić.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Ja pierdole, ziomek. Ktoś krytykuję i odrazu komentarz nie chcesz to nie oglądaj. To co dobre zdanie jest ok, złe nieee. Chłopie takim sposobem żadnego progresu nie zrobisz. Co do filmu, słaby pomysł.

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Chyba kurwa stworzył ten temat żeby ocenić ten filmik pozytywnie albo negatywnie ... Chujowy pomysł jak chcecie wyzwania to nie jakieś chujowe lays tylko np. paprykę habanero , sos wasabi , łyżeczka cynamonu itp.

1358177528-U70874.png

Opublikowano

Cienkie troche, a jeżeli chodzi o laysy te no to jak tu sie dziwić że nie pali jak sie zje pare chipsów, zjedz sobie sam paczke cala i bedziesz inaczej mówił

nieregulaminowa sygnatura

Rekrut
Opublikowano

@UP: Też to nic nie da ;) Ja całymi paczkami jadam Strongi itp i nic :)

Kupki smakowe masz zjebane

dla kogoś kto nigdy ostrego nie je takie laysy są zbyt ostre

Opublikowano

@UP: To dla kogoś kto nie je ;) Ja jestem "hurtowo". Lubię i jem od dawna ;) Więc kwestia przyzwyczajenia ;P Owszem na początku było ostro, ale da się przyzwyczaić :P

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Kolejni ludzie którzy zjebali sobi opinie i życie przez głupie pomysły,, hahahaha

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...