Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Darmowy PD Metin2.pl (Działa w 100%)

xSoby

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Będziemy potrzebować:

- gadu gadu

- emaia

1.To tak najpierw wchodzimy na www.gg.pl jeżeli nie masz konta stwórz je , po czym klikamy tu

89780740539202263510.jpg

i się logujemy

2.Otwiera nam się strona i klikamy w gry

06395865269581656797_thumb.jpg

Tam klikamy wszystkie gry (jest pod reklamą) i szukamy metin2 i klikamy zainstaluj powinna nam się otworzyć strona do rejestracji ( nie pokaże tego już wam ze względu na to że już to wykorzystałem a nie mam drugiego konta ;d) Rejestrujemy się, potwierdzamy e-mail , jeżeli macie już metka na pc to nie musicie tego pobierać.

3.Włączamy metka logujemy się (obojętnie na jaki serwer) , tworzymy nową postać i naciskamy w złotą monetę która znajduję się w lewym dolnym rogu i klikamy

79149166282083191967_thumb.jpg

zobacz przedmioty depozytu i przenieś... Po czym mamy oto nasz pierścień na 3 godziny (znajduje się on tam gdzie się znajdują wszystkie przedmioty z IS)

PROSZE LIKA

:)

Pomogłem daj +

:)

Opublikowano

Fajnie ukradl prosze usunac ten temat gdyz ukradl on ode mnie to nawet kolorow nie zmienil omg a tak sie nameczylem...

xnu6ww.png

76561198039800791.pngAddFriend.png

Opublikowano

Fajnie ukradl prosze usunac ten temat gdyz ukradl on ode mnie to nawet kolorow nie zmienil omg a tak sie nameczylem...

Tak się namęczyłeś ? Zrobienie takiego tematu to 15 min max.Co do tuta dzięki działa :)

Opublikowano

Tak się namęczyłeś ? Zrobienie takiego tematu to 15 min max.Co do tuta dzięki działa :)

wyjdź, człowieku dziękujesz złodziejowi.... -,-

xnu6ww.png

76561198039800791.pngAddFriend.png

Opublikowano

Szkoda że sie handlować nie da :D

Robie intra/avatary/tła dla Youtuberów!  :)
VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV

GG 50528323! :ninja: 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...