Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SfragujSrvCraft! [Factions][Survival][NoWL][Dedyk][60Slotów][Eventy][100%Survival!][McMMO][RekrutacjaON!]

Pieszcztr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Typ: Survival

Adres IP: 94.23.45.37:25048

Status: Online

Sloty: 60

Whitelista: OFF

Potwory: ON

Zwierzęta: ON

Nether: ON

team.png

PPL3MN1K - HeadAdmin

AgucHHa - HeadAdmin

Pod komenda na serwerze /plugins

Opis serwera:

Serwer z ambicjami na przyszłość, dba o dobro graczy, odpowiedzialni,mila administracja,zawsze skłonna do pomocy. Gra na serwerze toczy się wspaniale, łatwo jest się dogadać, w bardzo szybkim tępie uzyskuje się pomoc. Nasz serwer jest serwerem utrzymywanym przez odpowiedzialnych ludzi a jeżeli chcecie wiedzieć więcej, wbijecie na nasze forum lub serwer. Na serwerze znajdziesz takie atrakcje jak:

- arena PvP,

- wszelakie eventy Co 2 DNI! o godzinie 18!

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tak jak kolega wyżej ;p szkoda tylko że strefa afk taka mała xD 9 osob sie zmiesci popraw to ;p

i też zapraszam innych do grania fajny serwer ;p

Opublikowano

serwer ogarnięty widze :] wbiłem na chwile zobaczyłem i okazało się że mają takie zabezpieczenia że nikt nie wejdzie i nie będzie cheatował :) każdy ma równe szanse, nie ma takiego czegoś jak klonowanie xray lub inne duperele ;p

Opublikowano

Serwer godny uwagi, co do ilości adminów grono powiększyło się. 2 adminem jestem ja;)

Opublikowano

Poszukuje hostera na serwer dedykowany minecraft, 20 slotów. Tylko 1 opłata za 27.5 zł !!! W nagrodę daję GM na serwerze , reklamę na servie i nie tylko, i może coś jeszcze :P

Płatność : Przez Paypal , dotpay , lub zwykły przelew bankowy !

Pisać do mnie na PW !

Opublikowano

Bardzo polecam serwa Ogarnięty admin mili gracze Ciekawie dobrane pluginy serwer napewno nie padnie po kilku tygodniach

Jako gracz serwa i właściciel frakcji Atlantis zapraszam nowych graczy do gildi wymagania

minimum 14 lat Obecność na TS3 ( Team Speak 3 )

Pozdrawiam i zapraszam na serwa

Szukam ciekawego serwa Frakcje-Survi

Jeśli macie w planach zrobić zaisty serwer

survi-frakcje dajcie mi znać pomogę

np.Budowa,Publikacja

mca.png

Opublikowano

Bardzo polecam serwa Ogarnięty admin mili gracze Ciekawie dobrane pluginy serwer napewno nie padnie po kilku tygodniach

Jako gracz serwa i właściciel frakcji Atlantis zapraszam nowych graczy do gildi wymagania

minimum 14 lat Obecność na TS3 ( Team Speak 3 )

Pozdrawiam i zapraszam na serwa

Potwierdzam :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...