Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak dobrze przeszkodzić expić w v2 MiszczU & IsAmU

IsAmUxPompa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jest to video TuT który pokazuje jak można elegancko przeszkadzać w v2 lochu pająków

zapraszam do ogladania i oceniania bo 3h prawie to robiliśmy ;)

potrzebne postacie

1. wp

2. bm

eq

1. na wp do expa

2. na bm do pvp

itemy

1. wp : Pelerynki

2. bm : roski, wody itp ;P

szacowany czas na jeden kanał: 4h

efekt: zaj*biste zdenerwowanie innych graczy

Opublikowano

Nie wiem, czy jest to fajne komuś przeszkadzac, to że ktoś komuś przeszkadza, nie znaczy że musicie robic to samo ;}

I nie mówcie że ja ksuje zaraz, bo zapewne tak bedzie ;p

Dafuq ?

Opublikowano

Niestety nie dam ci Lika Ponieważ co to ma być... Komuś psucie expienia ...

Widzę ze do etapu v2 nigdy nie doszedłeś ;P bo w v2 są inne zasady expienia ;P silniejszy albo sprytniejszy wgrywa

Opublikowano

No i to mi się podoba :) Dobry sposób na uprzykrzeniu komus życia:)

Yhym nie doszedłem tak ... Zapraszam na Fenix to pogadamy inaczej 87 lvl ...

A kogo to obchodzi że grasz na Feniksie? Na solar o Big Spota bije się minimum 5 gildi. A u Was? Pewnie non stop pusto :]

Widzę ze do etapu v2 nigdy nie doszedłeś ;P bo w v2 są inne zasady expienia ;P silniejszy albo sprytniejszy wgrywa

O własnie, w V2 trzeba być dobrym, albo mieć dobrą gildie która zawsze Tobie pomoże.

Opublikowano

Hejterów wyczuwum..

Co do tego sposobu to jest zajebisty xdd róbcie tak co tydzień na 4kanałach xD lajk leci.

1337113491-U379973.png

Opublikowano

Dobry sposób nie tylko na wkurwienie ludzi, ale także na umilenie sobie czasu :)

Yhym nie doszedłem tak ... Zapraszam na Fenix to pogadamy inaczej 87 lvl ...

Tak tak, kogo obchodzi jaki Ty masz lvl? Jak grałeś na Feniksie na początku, to była kulturka, i nikt nie miał ksute bo każdy każdego znał, teraz trzeba walczyć.

Opublikowano

Niestety nie dam ci Lika Ponieważ co to ma być... Komuś psucie expienia ...

No bo ty nie czujesz pompy..

@Topic

Pamiętam jak ja kiedyś dobijałem 70lv, jak wbijało gówno na spot, a sie nie mialo eq do pvp to się wzywało gildie ;)

A jak spota nie było wolnego to się wjebywało komuś na spot:D

Oczywiscie jak sie juz posiadalo to eq do pvp ;d

I tutaj nie ma gadania, wygra silniejszym, ewentualnie rywal tez moze wezwac gildie i wtedy lipa taka, ze ... lipa

Opublikowano

Tak że .... mały spar, a nie lipa :D

@

Sposób fajny, ale pozostanę przy wbijaniu się na największego spota i utrzymywaniu go dla siebie :)

Opublikowano

W sumie nie gram na plu, ale jak by ktos kiedys tak zrobil na serwerze ktorym grale plus mialbym ochote poexpic, moje wkurwienie nie znalo by granic...

Opublikowano

like,bo lubię sku*wysyństwo :D

afr.png

PRZED UŻYCIEM ZAPOZNAJ SIĘ Z TREŚCIĄ DOŁĄCZONEJ DO OPAKOWANIA,BĄDŹ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ,GDYŻ KAŻDY LEK NIE WŁAŚCIWIE STOSOWANY ZAGRAŻA TWOJEMU ŻYCIU LUB ZDROWIU.JE*AĆ HEJTÓW,DZIECI I ŻYDÓW.

Opublikowano

Ksucie nie jest za fajneeee ;D

Dam Ci like ,bo liczą się chęci :)

Ksucie to najlepszy sposób na ,,pomaganie'' swoim ,,przyjaciołom'' bicia bossów, metinów i spotów. Przecież trzeba sobie pomagać :)

A bicie osoby z innego królestwa to przecież fabuła tej gry - przecież walcza ze soba 3 królestwa.

Opublikowano

Fajna sprawa spróbuję. Nie będę ksuł normalnym gościom co mi nic nie robią. Ale na przykład jak cię ktoś wkurza albo coś to można trochę go zdenerwować.

1326663273-U247153.png

By: A_D_R_I_A_N || Daj [+] jak pomogłem.

Opublikowano

nie widzę w tym sensu. Może dlatego, że każdy mi ustępował spota (nikt raczej nie chciałby zaliczyć bliskiego kontaktu z heallerem 74lvl). Poradnik nie ma głębszego sensu. Po co mam robić dwie sury, kupować im eq i koksić je, by w efekcie na końcu poexpić 5 minut drugą postać, bo wpadną dwie gildie i mi je zamiotą?

57199140501148694665.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...