Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Quest

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej mam problem z questem na banowanie w grze, który to quest jest zrobiony prez Endymion'a.

Link:

http://www.mpcforum.pl/topic/623097-luasql-questbanowanie/

Problem jest z wgraniem, ponieważ w conosli jest błąd, że jest zła funkcja czy coś. proszę o pomoc

SS:

http://imageshack.us/photo/my-images/406/quest1dt.png/

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

Połącz się z FTP

Przejdź do

/home/game/share/locale/germany/quest

Następnie odszukaj pliku :

quest_functions

I zjedź na sam dół i dodaj taką linijkę

block_chat

I ponownie przeładuj questa :) I powinno działać.

Pozdrawiam Sheila^^

Ps. : Zbieram lajki <3

Opublikowano

Nie dodałeś funkcji block_chat

Up@

Ja to Ciebie nie rozumiem po co to piszesz żeby tylko Sobie nabić posty bez sensu ja to napisałem więc po co Ci dawać to samo...

Bez sensu... Trochę myśl zanim coś napiszesz i czytaj wypowiedź drugiej osoby a nie.. :)

Opublikowano

Up@

Ja to Ciebie nie rozumiem po co to piszesz żeby tylko Sobie nabić posty bez sensu ja to napisałem więc po co Ci dawać to samo...

Bez sensu... Trochę myśl zanim coś napiszesz i czytaj wypowiedź drugiej osoby a nie.. :)

A ty patrz na czas postów. Napisał to w tej samej minucie, nie widział twojego postu.

sygnatura2.png

Opublikowano

Hmmm dobra dodałem, lecz teraz problem bo gdy banuje kogoś to ta osoba nie jest zbanowana...

Help

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

REF

giphy.gif

Opublikowano

local user = "login"

local password = "haslo"

Nwm tu chyba trzeba wpisać passy z Navi bo inaczej mi nie pasuje.

Na plikach 2010 banowanie na czas mi nie działa a nwm jak tobie użyj bs i spr bo perm i chat działa.

"Mimo wszystko do normalnego życia jest potrzebna nam druga osoba."

Każdy kiedyś musi...

Koniec z MpcForum.pl

Opublikowano

na chat dziala tylko banowanie nie a tamto zrobiłem aż taki głupi to ja nie jestem:P

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...