Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Co nowego na Allium, bezpieczny handel postacią.

GameChEaTerS.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Like Me ;d

Link you tube:

Zamykamy postać wystawiamy na forum na sprzedaż np, każdy dzięki specjalnym kodom może zobaczyć staty eq itd itd postaci, następnie wymiana, kupujący w handlu dostaje zamkniętą postać i otwiera ją na swoim koncie więcej na filmie.

Serwer już niebawem.

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Opublikowano

No jak narazie nie ma tego na żadnym innym serwerze nawet zagranicznym, a jest naprawdę fenomenalny jeżeli chodzi o uczciwość zamiany postaci.

Opublikowano

hmm... ciekawe lecz oszuści ;] dobra bierzemy na uriel wpisuje nazwe postaci i dajemy ją (te liczby) na forum. A co jeśli w tym czasie (przed kupnem) wejdziemy na tą postać co sprzedajemy i przełożymy eq do depo bądź na inne konto?? Trochę nie dopracowane. Po wpisaniu postaci jaką chcemy sprzedać powinna ona zostać zablokowana (brak możliwości wejścia na nią) do puki ktoś od nas jej nie kupi bądź nie zrezygnujemy ze sprzedaży.

Opublikowano

hmm... ciekawe lecz oszuści ;] dobra bierzemy na uriel wpisuje nazwe postaci i dajemy ją (te liczby) na forum. A co jeśli w tym czasie (przed kupnem) wejdziemy na tą postać co sprzedajemy i przełożymy eq do depo bądź na inne konto?? Trochę nie dopracowane. Po wpisaniu postaci jaką chcemy sprzedać powinna ona zostać zablokowana (brak możliwości wejścia na nią) do puki ktoś od nas jej nie kupi bądź nie zrezygnujemy ze sprzedaży.

To tak nie działa.

Gdy zamkniemy postać do tego pudełka nie da rady już na nią wejść.

Opublikowano

Niggga a nie pomyślałeś że miałem pozwolenie od Tenmy żeby wstawić ten film ^^

Tenmy nie było na kompie to film wstawiłem prosta sprawa.

Tworu sul podał ci dobrą odpowiedz.

Opublikowano

Tylko nie zryjcie tak jak Dreanor , wykoxszony nowościami ale hard... = mało ludzi , jak to było z nevrastem.

Ludzie nie nie lubią hard-ów. Ludzie = zarobek. Im łatwiej tym więcej ludzi. Ale nie do przesady. Aby było ciekawie i nie nudno. Liczę na Was.

wipek.pl

Opublikowano

Nevrast nie wypalił z powodu że hard ;], a co do allium to postaramy się nic nie spierniczyć a będzie to serwer medium ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...