Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak ładować grzybki u teemo .

Frappi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej.

od dłuższego czasu grywam Teemo. Natomiast grzybki kłade zazwyczaj jak uciekam lub cała jedna strona jungli jest zawalona a na drugiej nie ma... Może dacie mi rady gdzie najlepiej podkładac grybki?.

O ile nie stanowi to problemu to prosiłbym o podanie obrazkowego ( Możę być też napisany ale polskie nazwy) najlepszego obecnie buildu Teemo. Raz robię pod ad, raz pod Ap i w sumie sam nie wiem jak lepiej . Poprostu chciałbym abym 1 vs 1 zadawał olbrzymie obrazenia.

Z góry pozdrawiam

Frappi

'' Nigdy nie rozmawiaj z debilem. Na początku zniży cię do swojego poziomu a następnie pokona inteligencją ''

Opublikowano

TeemoShrooms3.jpg

To co jest w kółkach to grzybki

A te kropki kolorowe to okazjonalne grzyby

Co do buildu:

Berki

Frozen Mallet

Malady

Nashor Tooth

Atma

Guardian Angel

Berki na teemo? wyjdź.

latarka,merce,mallet,atma,wits end,ga,bt zamiast latarki

NIE PASUJE?? SPIERDALAJ TY PRZESZCZEPIE PIERDOLONY

Opublikowano

Berki na teemo? wyjdź.

latarka,merce,mallet,atma,wits end,ga,bt zamiast latarki

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

haha to raczej ty wyjdź. Latarnia na Teemo? Wtf ...

Berki na szybkość ataku i tak samo składasz go pod szybkość ataku i ap. Jak już złożysz wszystko będziesz brać 1k+ z grzyba a z q 700 ;)

Co do rozstawienia grzybów. Z początku ustawiaj przy swojej linii, a później po kilka nawet w krzakach przy buffach dragonie i baronku. ;p

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

Opublikowano

NIE PASUJE?? SPIERDALAJ TY PRZESZCZEPIE PIERDOLONY

Kultury. Berki na teemo to totalne gówno... Tylko merki, ale można jeszcze tabi, bo na normalach zdarza sięcały team AD xD

Tu build:

Core \/

mercurys-treads.pngitem_17.jpgitem_55.jpg

Itemy:

item_21.jpgitem_124.jpg

Item sytuacyjny:

Void_Staff.gif//item_29.jpg//item_76.jpg//item_64.jpg//item_40.jpg

Berki na szybkość ataku i tak samo składasz go pod szybkość ataku i ap. Jak już złożysz wszystko będziesz brać 1k+ z grzyba a z q 700 ;)

Co do rozstawienia grzybów. Z początku ustawiaj przy swojej linii, a później po kilka nawet w krzakach przy buffach dragonie i baronku. ;p

Teemo pod ap to tylko trolling <3 A co do latarki masz trochę racji.

PMK3yt4.png

Opublikowano

eh, jak widzisz , teemo jest na solo top'a a nie jako ap na mida -.- z resztą ,co ja się będę kłócił z kimś ,kto nie rozegrał nim ani jednej gry.Po co mi jest szybkośc ataku? żeby padać?wolę złożyć buty na mr. od attack speed mam wit's end.

@up

latarka to core według mnie do niego na start (solo top) ,ze względu na LS oraz armor ,troche ad też wpadnie.

random.jpg

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

eh, jak widzisz , teemo jest na solo top'a a nie jako ap na mida -.- z resztą ,co ja się będę kłócił z kimś ,kto nie rozegrał nim ani jednej gry.Po co mi jest szybkośc ataku? żeby padać?wolę złożyć buty na mr. od attack speed mam wit's end.

@up

latarka to core według mnie do niego na start (solo top) ,ze względu na LS oraz armor ,troche ad też wpadnie.

No ja bym z małych madredów składał już te duże, ale nie raz widuję teemo z latarką na rankedach, więc z tobą nie będę się kłócić. Bo chociaż wiesz jak grać Teemo :)

PMK3yt4.png

Opublikowano

Ja polecam taki build Staty co każdą grę 15 killi + / dedy to zalezy jak bedziesz gral(Ale zależy jaki masz Team)

~~Berki

~~Ząb Nashora

~~Lodowy mlot

~~Szpony Madreda

~~Moc Trójcy

I jest miazga; )

KANAŁ YOUTUBE KLIK W OBRAZEK

Opublikowano

Ja polecam taki build Staty co każdą grę 15 killi + / dedy to zalezy jak bedziesz gral(Ale zależy jaki masz Team)

~~Berki

~~Ząb Nashora

~~Lodowy mlot

~~Szpony Madreda

~~Moc Trójcy

I jest miazga; )

Nie mów mu źle <3 Trinitity i berki to gówno na Teemo. Pewnie grałeś tą postacią max 10 razy? Tia?

Tylko merki <3

PMK3yt4.png

Legenda
Opublikowano

Berki na teemo op. Widać, że macie po 750ELO max.

Teemo grzybki kładź w odpowiedniej odległosći, bo ich dmg się nie stackuje. Więc jeżeli są 3 grzyby nasrane w jednym miejscu, to będzie dmg tylko z jednego.

A co do buildu to:

http://solomid.net/guides.php?g=658

Opublikowano

To po co w ogóle skile u Teemo skoro gracie nim pod ad? I do tego bez szybkości ataku.

eh, jak widzisz , teemo jest na solo top'a a nie jako ap na mida -.- z resztą ,co ja się będę kłócił z kimś ,kto nie rozegrał nim ani jednej gry.

Tak.. Nie rozegrałam nim, ani jednej gry. Akurat tu się mylisz. Grałam nim ad/ap i wiesz? 700 z Q i po 1k+ z grzyba się przydaję na takich noobów. A skoro ty chcesz Teemo robić pod AD bez szybkości ataku no to życzę Ci powodzenia, ale gówno nim zrobisz i tak. I rzadko widzę by w ogóle ktoś teemo szedł na solo topa, bo to papier ;o

Opublikowano

To po co w ogóle skile u Teemo skoro gracie nim pod ad? I do tego bez szybkości ataku.

Tak.. Nie rozegrałam nim, ani jednej gry. Akurat tu się mylisz. Grałam nim ad/ap i wiesz? 700 z Q i po 1k+ z grzyba się przydaję na takich noobów. A skoro ty chcesz Teemo robić pod AD bez szybkości ataku no to życzę Ci powodzenia, ale gówno nim zrobisz i tak. I rzadko widzę by w ogóle ktoś teemo szedł na solo topa, bo to papier ;o

Papier ? Dlatego robisz go pod Bruisera ,lol.Przecież to logiczne.

@top

chyba temat wyjaśniony ,bo autor sie nie udziela tu

random.jpg

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Kogo niby Teemo skontruje na solo topie? Bo wydaję mi się, że prędzej na midzie by kogoś zabił niz offtanki na topie. Ale ok gówno się znam ^^

Opublikowano

Up3

ta,na pewno pokonasz taką lb na midzie albo morgane.wole rozjebać siona niż paść od morgi.

random.jpg

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Up3

ta,na pewno pokonasz taką lb na midzie albo morgane.wole rozjebać siona niż paść od morgi.

Ustal godzinę i powiedz gdzie grasz, pokażę Ci moc teemo na midzie.

Opublikowano

@Up aktualnie wbijam konto na west a na nordicu już nie gram,więc nie zagram.+ban.

random.jpg

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...