Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SheepCraft [NO-WL] [SkyBlock] [Survival] [Sieć serwerów] [1.2.5]

najsiok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Reklamy zostały usunięte, przepraszamy i prosimy o nie usuwanie tematu.

reklama.png

Adresy IP do skopiowania:

sky.sheepcraft.pl:25575

surv.sheepcraft.pl:25565

Opublikowano

Takie moje małe - ale. Jak możecie się ogłaszać najlepszym serwerem skyblock jeśli ten tryb nie ma nawet 2 tygodni (w Polsce) serwerów jest już kilka jak nie kilkanaście, a czegoś co by sugerowało, że jesteście najlepsi, nie ma ? Jakieś szczególne osiągnięcia w dziedzinie latające bloczki, jedno drzewo no i skrzynia posiadacie ? No więc właśnie. Wybacz, ale nie trawię, osób mijających się z prawdą, a tym bardziej osób, które nie mają dowodów, że są najlepsi...

Ten tryb bardzo szybko się znudzi ludziom, szybciej niż Hardcore

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Nasz serwer jest unikalnym SkyBlockiem, nie będę się tutaj rozpisywał więcej na ten temat poza tym, że jest bardzo dobrze skonfigurowany i spolszczony. Więcej informacji bezpośrednio w grze.

Opublikowano

W każdym bądź razie porównując skonfigurowanie innych Polskich serwerów tego typu, jak i też administrację oraz ich fora do naszego, mogę powiedzieć że jest on jednym z najlepszych. Co do administracji, jak wspomniałem być może niektórzy powiedzą "ale skromny" - ironicznie oczywiście, lecz chciałbym zapewnić że mamy bardzo wiele dobrych opinii i znamy się na rzeczy.

Opublikowano

W każdym bądź razie porównując skonfigurowanie innych Polskich serwerów tego typu, jak i też administrację oraz ich fora do naszego, mogę powiedzieć że jest on jednym z najlepszych. Co do administracji, jak wspomniałem być może niektórzy powiedzą "ale skromny" - ironicznie oczywiście, lecz chciałbym zapewnić że mamy bardzo wiele dobrych opinii i znamy się na rzeczy.

Takiego typu odpowiedzi oczekiwałem. Proste i logiczne uzasadnienie, a nie tylko "puste" słowa. Życzę powodzenia :)

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Polecam serwer survival

Mili gracze, dobra administracja.

Co tutaj więcej pisać ? Tylko polecać.

51962527089842679212.jpg

Zbieram +

Opublikowano

Dziękuje za opinie, obecnie trwają renowację całej sieci serwerów. Serwer jest włączony, strona zamknięta lecz sklep działa poprawnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...