Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz][Tekkit] Square Life - Serwer jakiego jeszcze nie było

sebka14

Zagrasz na serwerze ?   

9 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Square Life Tekkit

Stan prac nad serwerem

Mapa - 0%

Pluginy - 50%

Forum - 0%

Informacje o serwerze

Serwer będzie miał paczkę modów tekkit które dodają nowe itemy i nowe możliwość !

Opublikowano

Modyfikacja tekkit (a raczej zbiór tekkit, bo tak powinno się to nazywać) zawiera masę nowych bloków, itemów etc. za co za tym idzie "żre" więcej, jestem pewien, że będziesz zmuszony wykupić maszynę dedykowaną jeśli chcesz jako tako prowadzić serwer. Druga sprawa możesz mi wytłumaczyć dlaczego mianujesz tą zapowiedź serwerem jakiego nie było ? Bo ja serio nie widzę wyjaśnienia, dlaczego osoba lubiąca grać na serwerze typu tekkit wybrała Ciebie, bo odwzorowanie realnego życia wraz z pomocą tekkita nie jest nową formą serwera...

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Modyfikacja tekkit (a raczej zbiór tekkit, bo tak powinno się to nazywać) zawiera masę nowych bloków, itemów etc. za co za tym idzie "żre" więcej, jestem pewien, że będziesz zmuszony wykupić maszynę dedykowaną jeśli chcesz jako tako prowadzić serwer. Druga sprawa możesz mi wytłumaczyć dlaczego mianujesz tą zapowiedź serwerem jakiego nie było ? Bo ja serio nie widzę wyjaśnienia, dlaczego osoba lubiąca grać na serwerze typu tekkit wybrała Ciebie, bo odwzorowanie realnego życia wraz z pomocą tekkita nie jest nową formą serwera...

Bo żaden serwer nie ma tego co ja będę miał do zaoferowania więcej opowiem przed startem serwera. Da sobie rade zobaczymy po starcie serwera jeżeli będę problemy to wykupię serwer dedykowany.

Opublikowano

A wiesz, że nikt bez konkretów nie nawiążę z tobą współpracy ? Widać temperament proporcjonalny do wieku...

Wiem jak na razie planuje mapę potem napisze co dokładnie będzie na mapie i bardziej wytłumaczę co będzie na mapie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...