Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Jaką broń dla speca na QR

leaveme

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak jak w temacie.Mam zamiar dzisiaj kupić sobie nxy(4200 lub 5530)głównie dla możliwości gry na platynie oraz żeby się troche pobawić.Wiadomo speca kupie za gp,lecz nie wiem jaka broń będzie najlepsza na qra.Myślałem o claymore i m32.Wiem, że remote tańsze, ale po tym co dzisiaj widziałem(2 razy wszedłem kolesiowi mając heavy vesta i 350 hp, raz stanąłem na paczce a drugim razem obok,a ten szajs zbił mi 2x równo 200hp.Więc to raczej odpada, dobre to jest tylko dla tego, że od rangi msg2(ale te opóźnienie ok +- 1s oraz te sfałszowane obrażenia, niby większe od claymora a to nieprawda.Tak więc zdaje się na was;D

Opublikowano

m32 jak bedziesz mieć tyle nx ja tam polecam HQ wiecej exp dziś z dobrym teamem wbiłem 35 40k expa i nadrobilem 35k gp

Opublikowano

Na HQ z moją rangą 3SSG co chwile kick leci jak powiedzmy kolesie mają 50k a ja z 80 to zaraz płaczą te dzieci, że mam hacki itp.;D Tak jest non stop na qr tego tak nie ma i na innych mapach ft też a tu takie chamstwo, że jak dzisiaj grałem z 20 razy ft to z 7 razy wyleciałem... No i za bardzo nie wiem czy kupić te 4200 czy 5350 nx.

Opublikowano

to to skoro jest tak jak mówisz, no to m32 lub clymore ale to zależy z czym ci się dobrze gra ja polecam clymore

Opublikowano

Za claymore przemawia dmg ok.260 jak dolozymy 3 miny to wyjdzie gdzies 450-500 strzal z takiej atomowy nawet crushera uwali.M32 o tyle lepsze, ze z tego co mi sie wydaje mozna uzupelniac ammo z warlorda.Tak jak powiedziales podchodzi pytanie czy woli sie campic i czekac na zombie czy latac z m32 i tluc ;d Chyba za reszte nx kupie bony zeby na qr szybciej expik lecial;D

Opublikowano

Claymore + M32 + Miny najlepsze.

Chyba, że masz dobrego skilla to M32 + Minigun + Miny.

Wylatuje Zombie -> Minigunem blokujesz i spychasz na miny (ewentualnie zmiana na M32 i 1-2 hity).

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Bywalec
Opublikowano

Kup sobie ZWYKŁE m32.

Do tego miny i kamp w jednym miejscu na zombie.

zamiast broni możesz wziąć sobie też RPG / LAW / co kolwiek innego co wybucha.

A jakby miał kupić 2 itemy to polecam hornety jeszcze. Kładziesz hornet do niego wkładasz mine i nie ma tak że zombie przebiegnie a on po 1 sek wybuchnie :D

Ps. 5520 nx a nie 5530 nx :D

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Polecam ci Remote+ M32+ miny i jakiś SMG.

Rozstawiasz Remote i kładziesz 1 mienę w centrum lub 2 po bokach remote. Jak masz dorby reflex to ci nie przeszkodzi takie opuźnienie bo to ok. 1 sec.

W razie czego dobijasz z M32.

Cała filozofia.

Ja tak grałem i nie nażekam.

Do tego Warlord, żeby uzupełnić ammo M32.

I jesteś kozak.

Ale i tak polecam ci HQ., Minigun+Warlord+Aid jak ci starczy.

Najlepiej z jakimś Elite się dogadaj.

On cię nie będzie kickał, a ty będziesz miał dużo szybszy EXP.

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Opublikowano

Wziołem już claymory+miny+law+warlord.Niesamowicie się z tego wycina.Nie żałuję może następnym razem wezmę m32 i przetestuje:)

Opublikowano

Na Twoim miejscu zakupiłbym M32 oraz Miny, bez problemu poradziłbyś sobie z hordą zombie.

Najlepiej przeczekać do momentu, w którym wchodzisz do pomieszczenia za kratkami gdy jest minuta do końca gry, jak jest dużo zombie to od razu granat/miny + m32.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...