Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Można podłączyć Głośniki i Słuchawki naraz do komputera ?

ThePerzot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, wiecie może jak podłączyć naraz głośniki i słuchawki do komputer ?

r718w5.png

Ludzie używajcie Alt'a, bo chyba jest różnica w tym czy robimy komuś "łaskę" czy "laskę"

:)

Opublikowano

i chcesz żeby one razem grały ? o.O

U mnie jest tak, że głośniki podłączone do kompa a słuchawki wpinam do takiego pilota od głośników.

mg7k04q.jpg

Opublikowano

Jak masz np.Podłączone głośniki z Tyłu PC ,a np w klawiaturze lub z przodu PC masz drugie wejście pod głośniki to jak odłączysz tam słuchawki to będzie grało to i to

Opublikowano

Chodzi mi o to że mam kompa zabudowanego.. Jeśli przychodzą do mnie kumple muszę wszystko odsuwać żeby zmienić z słuchawek na głośniki bo niestety oni też chcą słyszeć :/

W klawiaturze nie mam dodatkowego wejścia Jeck :/

r718w5.png

Ludzie używajcie Alt'a, bo chyba jest różnica w tym czy robimy komuś "łaskę" czy "laskę"

Opublikowano

Można normalnie. Musisz mieć odpowiednie wejścia. Przecież nawet jak są słuchawki z mikro to możesz puszczać ludzi z TS'a na głośnikach, a sam mówić do mikrofonu ze słuchawek.

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

@UP Z tyłu mam 3 wejścia o różnych kolorach. Środkowe odpowiada za dźwięk a słuchawki i głośniki to razem 2 kable więc jak mam podpiąć 2 kable do jednego wejścia ?

Zresztą ty nie mówisz o tym jak to zrobić tylko oświadczasz że jest to wykonalne...

r718w5.png

Opublikowano

@UP Z tyłu mam 3 wejścia o różnych kolorach. Środkowe odpowiada za dźwięk a słuchawki i głośniki to razem 2 kable więc jak mam podpiąć 2 kable do jednego wejścia ?

Zresztą ty nie mówisz o tym jak to zrobić tylko oświadczasz że jest to wykonalne...

Zobacz czy z przodu nie masz dwóch wejść.

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

@jackraymund Ciężko było z tymi ustawieniami ale się udało. Wielkie dzięki :) Like it :P

@imnubbb Mam ale stara obudowa się rozwaliła i mam starą :< Wejścia są zakryte :/

Do zamknięcia Jack pomógł :)

r718w5.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...