Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak odpalić kilka switch bot'ów by Padmak Xenoxmt2

paker331

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam pytanie czy można odpalić kilka switchbot'ow na xenoxie i jak to zrobic bo wiem ze niektórzy maja.

Chodzi mi o server Xenoxmt2, wersja v3_0_0_4 .

Daje + :D Codziennie przez 1-2 tygodnie.

Opublikowano

Raczej nie da sie na jednym kliencie, musialbys na kazdym kliencie osobnego switchbota bo aby bot zaczal cos robic przedmiot ktory chcesz zmieniac musi byc w pierwszym slocie ekwipunku

Opublikowano

No jasne ze pojdzie tylko musisz kopiowac injectory i ikony uruchamiania serwera np.

injector1 bedzie odpalal switchbota na np. xenox1

injector2 bedzie odpalal switchbota na serwerze xenox2

rozumiesz czy lepiej wytlumaczyc :) ?

Opublikowano

Chodzi o to aby procesy sie nie pokrywaly

Jak masz ta ikonke przez ktora odpalasz xenoxa to robisz jego kopie i zmieniasz nazwy tych kopii (czyli jak ikonka przez ktora odpalasz xenoxa nazywa sie "Xenoxmt2" to kopiujesz ja i zmieniasz nazwe kopii na np." Xenoxmt21". Robisz tyle kopii ile bedziesz chcial xenoxow z botami odpalic)

Injectory tez kopiujesz i zmieniasz ich nazwy czyli jak oryginalny injector ma nazwe "Injector" to robisz jego kopie i zmieniasz jego nazwe na np "Injector1". W każdym Injectorze musisz ustawic aby każdy z nich byl przypisany do innego procesu (czyli powinno to wygladac tak: "Injector" odpala bota na "Xenoxmt2", "Injector1" odpala bota na "Xenxmt21"

Wiem, wiem zrypanie tlumacze xD

Jak nie ogarniasz to moge utworzyc filmik jak to zrobic tylko napisz czy chcesz, ale filmik dopiero w piatek bedzie.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...