Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Yorick vs Ezreal

SzukamMame

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.png

Postacie: Yorick vs. Ezreal

Zależy mi na: Dużo killi :D

Dodatkowe informacje: Chciałbym mieć dużo killi i żeby sie dobrze grało chyba jasne :D

Po prostu nie wiem kto lepszy wieć pytam was :)

Prosiłbym jeszcze o wypisanie + i - każdej postaci i czemu Yorick czy Ezreal waszym zdaniem jest lepszy :D

Sadzić, Palić, Zalegalizować !!

Opublikowano

Oczywiście polecę ci eza.

Jeden z lepszych ad carry, łatwo się nim farmi, jest dobry na 1vs1, mobilny, obszarowe ulti, flash co parę sekund, możesz iść na ad i na ap.

Opublikowano

ok dzięki :D

a jak bym mógł dostać jeszcze masterki rny i builda an ea (build ap i ad carry bym zobaczyl co lepsze do mojego stylu)

Sadzić, Palić, Zalegalizować !!

Opublikowano

Ja polecam Ezreal'a ponieważ sam nim często gram tylko, że ja nim gram AP. Wg. mnie Ez pod AD jest słaby (sprawdzałem go pod AD i AP ) ale to moje zdanie a co do buildu to tak:

-Obuwie maga ( Sorcers boots? Nie pamiętam tej nazwy po angielsku xD chodzi o butki 20% przebicia odp. )

-Rylai

-Rod of Ages

-Rabadon

-Klepsydra Zhonayi ( nie pamiętam dokładnej nazwy ani polskiej ani angielskiej ale chyba się domyślisz o jaki item chodzi )

-Berło otchłani ( tej nazwy po angielsku nie znam )

To jest build pod AP i ja radze ci grać ezem pod AP :)

E6c9g1v.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...